Szöl-Tex Rövidáru Nagyker – Hangulatos bevásárlás üzleteinkből

Cégünk 1990-óta működik családi vállalkozásként melyben ruházati kiegészítők forgalmazásával foglalkozunk.

Nagykereskedés:

A Szöl-Tex (Szöltex) központja és egyben az első rövidáru nagykereskedése a 4030 Debrecen Diószegi út 24. szám alatt található.

Kiskereskedés:

Kiskereskedelmi üzletünk Debrecenben és Budapesten található:

4029 Csapó utca 98.szám illetve a
1081 Budapest Népszínház utca 51. szám alatt.

Beszerzési forrás:

Termékeink javarészt a Távol-Kelet és Európa országaiból származnak.

Cégünk, Szoltex Kft, fő profilja a ruházati kellékáru kis és nagykereskedelem, teljes mértékben kielégíti a divatáru készítőket, varrodákat, viszonteladókat és nem utolsó sorban a háztartásokat.

Hosszú évek tapasztalatainak a birtokában, folyamatosan megújuló árukészlettel várjuk kedves vásárlóinkat.


Kényelmes internetes vásárlás a rövidáru nagykerből:

szoltex.hu/rovidaru-meteraru-nagyker

rövidáru nagyker az interneten azt a kiváló lehetőséget kínálja, hogy alaposan át lehet fésülni a kínálatot. A választékból meg lehet rendelni a kívánt elemeket és – miért is ne! – új ötleteket lehet meríteni az újabb alkotásokhoz.

Varrodák, textilkereskedések, táskakészítő műhelyek, hobbyvarrók, viszonteladók – a sor csak ízelítő, de minden alkotónak, aki használni tudja egy rövidáru nagyker kínálatát, javasoljuk, hogy a kedvező ár szempontjait is figyelembe véve böngésszen honlapunkon.

SZÖL-TEX Rövidáru nagyker

Fehérneműt, divatruházati cikkeket, kiegészítőket, népviseleteket készítővagy a díszítő motívumok bármelyikét alkalmazó, vagy bármilyen ruházati kellékeket előállító céget, fizikai személyt, kézművest szívesen látunk a Szöl-Tex rövidáru nagyker weboldalán (is).

Érdemes időről-időre újból felkeresni minket a világhálón, hiszen a rövidáru nagyker folyamatosan frissíti árukészletének kínálatát, amelyet javarészt a Távol-Kelet és Európa országaiból szerzünk be. Minden kedves régi és új vásárlót/ügyfelet, érdeklődőt szeretettel várunk a budapesti, illetve a debreceni rövidáru nagyker üzleteinkbe, továbbá a debreceni kiskereskedésünkbe egyaránt!

Beüthető Fém gomok Cérna Csatok Csipkék Derékbélés Díszítők Egyéb Fémkellék Fémtűk Függönyráncoló Gombok Gumiszalag Gyöngyök Húzózárak Méteráruk-vetex Patentok-szegecsek Rojtok Szabókréták Szalagok

Debreceni üzletünk

4030, Debrecen, Diószegi út 24./5  | Tel: 06-52 531-725 | Nyitva tartás: Hétfőtől-Péntekig: 8:00 – 17:00-ig


Budapesti üzletünk

1081, Budapest, Népszínház u. 51. | Tel/Fax: 06-1 303-6794 | Nyitva tartás: Hétfőtől-Péntekig: 8:30-17:00-ig


Mottó: Szöl-Tex Rövidáru Nagyker – Minden ruházati kellék egy helyen

A varrás, a lakásszépítés és a divatszakma számos ágazata három fő szegmense a rövidáru nagyker fontosságának, szükségességének. Családi vállalkozásként, amit 1990 óta működtetünk, tapasztaljuk, hogy a ruházati kellékek, kiegészítők és más textíliák iránti kereslet évről évre növekvő tendenciát mutat.

Szakmai és piaci szempontból egyaránt fontos régi és új vásárlóink számára, és természetesen a cégünk forgalma érdekében számunkra is, hogy interneten megtalálható rövidáru nagyker gyanánt legyen jelen.

A 25 évnyi tapasztalat – hiszen 1990 óta létezünk – a vevőkkel fenntartott kapcsolatokból adódóan arra enged következtetni, hogy nagyon sok kreatív ember használja a különböző rövidáru kellékeket, sőt, számos kisvállalkozás illetve viszonteladó is tőlünk szerzi be a termékei előállításához szükséges dolgokat. Ezért igyekszünk online rövidáru nagyker fenntartásával megkönnyíteni dolgukat.

Szeretettel várjuk üzleteinkben és a webáruházunkban!

Üdvözlettel, a SZÖL-TEX  munkatársai

Szöl-Tex Rövidáru Nagyker

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?