Anchor: Örök emlék egy karkötőbe zárva

Közeleg az évfordulótok és szeretnéd valami különlegessel meglepni a Párodat?

Mérföldkőhöz érkeztetek, amelynek illik örök emléket állítani? Akkor ismerkedj meg az ANCHOR karkötőivel és tedd felejthetetlenné a különleges pillanatokat!

Kövesd a nemzetközi trendeket!

Külföldön, különösen az Egyesült Államokban már jó ideje divatosak a vastag textilből készülő, horog vagy horgony medállal ellátott karkötők. Eddig csak kevésbé megbízható internetes oldalakon férhettünk hozzá a vagány karkötőkhöz, de az Anchor-nak hála, már Magyarországon is beszerezhetőek a termékek. Az Anchor Webshop két éves fennállása óta folyamatosan fejlődik, szépül és a kínálatot is szélesítik, az aktuális trendekhez igazítják a tulajdonosok, B. Béla és L. Ádám. Népes közösségi oldalas rajongótáboruk mellett rengeteg eladott karkötővel is büszkélkedhetnek, így nem csoda hogy naponta érkeznek hozzájuk a köszönőlevelek és a boldog Párok fotói. A kézzel készülő, minőségi darabokat Hölgyeknek és Uraknak egyaránt ajánlják, de a karkötők elsősorban Pároknak készülnek. Ennek oka, az egyedileg kérhető gravírozás, amely lehet akár egy neves nap, egy évforduló vagy egy találkozó emléke.

„ A karkötőinkkel nem csak a divatot szeretnénk követni, hanem örök emléket akarunk állítani a Vásárlóink különleges pillanatainak.”
Litauszki Ádám 

Mit jelent a Horgony?

Anchor Ékszer-nagykereskedő

A Horgony karkötők jelentése, hogy a viselőjük révbe ért, megérkezett. Végére ért a hosszas útkeresésnek, a kalandozásnak és megállapodott. Egyaránt jelenthet boldog párkapcsolatot, biztos karriert és megélhetést, állhatatosságot, megbízhatóságot és a megpróbáltatások végét. Nem is lehetne ettől megfelelőbb szimbólumot találni egy boldog, izgalmas párkapcsolat leírására.

Nézd meg a teljes kollekciót az Anchor.hu webhopban!

Az Anchor karkötőit több híresség is szívesen viseli, köztük Weisz Fanni és Andro is

Melyiket válasszam?

Horgony és a Horog kollekció karkötői egyaránt minőségi bőrből és színes textilből készülnek, amelyre arany, ezüst illetve rózsaarany színben kerülnek az összekapcsolásra is alkalmas medálok. Bár maga a Horog és a Horgony szimbólum szorosan kapcsolódik a tengerészekhez és vízhez; a változatos színek és textúrák mégis lehetővé teszik, hogy viselhesd őket farmerhez, pólóhoz vagy elegáns öltözethez is. Az unisex Anchor különlegessége, hogy minden darab mérete állítható, ezért Hölgyek és Urak is egyaránt viselhetik a termékeket. Így választhattok akár teljesen azonos karkötőt is szerelmetek jelképeként!

Az Anchor Facebook illetve Instagram oldalán szinte kizárólag olyan képek jelennek meg, amelyeket elégedett vásárlók és boldog szerelmespárok osztanak meg a közönséggel.

bőrből készült karkötőket inkább a lezseren elegáns Uraknak ajánljuk, de a Hölgyeknek is van jó pár, őszi divatszínben elérhető darab az aktuális kollekcióban.

Anchor Ékszer-nagykereskedő

A szintén kézzel készülő, textillel kombinált karkötők a vagány megjelenésű párok kedvencei, amelyek vagy egyszínű, letisztultabb mintával, vagy pedig élénk, színes textillel kombináltak. Ezek a karkötők nem csak a városban, de a vízparton is szuperül mutatnak!

Válaszd bármelyiket is, abban biztos lehetsz, hogy a kézzel készülő darabok tartósak és minőségiek, így tényleg örök emléket állítanak a számodra fontos pillanatoknak. Minden egyes karkötőre kérhető gravírozás és ajándék párnás díszdoboz is jár a termékek mellé! A meglepetésnek szánt karkötőket pedig különleges, szív alakú csomagolásban is kérheted.


Általános kérdés: info@anchor.hu – Hiba jelentés, panasz kezelés: panasz@anchor.hu – Telefonos ügyfélszolgálat: +36 30 713 9418

Anchor Webshop

Rendeld meg még MA a kedvencedet, hogy örökké emlékezhess a számodra különleges pillanatokra!

ANCHOR.HU

A karkötőiket olyan hírességek is előszeretettel viselik mint: Weisz Fanni (modell), Zsarnai Beáta (író), Benji (X-faktor), Csányi István (fotós), Andro (dj), Pribelszki Norbert (színész), Hlásznyik Péter (rádiós), Naksi Attila (dj)

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?