Gold City Ékszer Webáruház és üzlet

Üdvözlünk Nyíregyházán a Gold City Ékszer Webáruházban.

Folyamatosan megújuló választékunkban igényes, szép és minőségi arany ékszer közül válogathatsz; kínálatunkban karikagyűrű, jegygyűrű, karperec, nyaklánc, fülbevaló és komplett ékszer garnitúra található köves, vésett kivitelben is.

Készletről rendelt ékszer esetén akár már 1-2 munkanapon belül átveheted a terméket, az egyedi megrendelésre készített ékszerek pedig 3-4 héten belül jutnak el hozzád.

Személyes átvételi lehetőség üzletünkben Nyíregyházán a Vay Ádám körúton a 4-6. szám alatt.

Karikagyűrű és jegygyűrű

Karikagyűrű és jegygyűrű GoldCity Ékszer Webáruházból, hatalmas szín- és formaválasztékban, kitűnő minőségben, garanciával – készletről azonnal, vagy egyedi karikagyűrű megrendelésre. A karikagyűrűk 14 karátos sárga, vörös-, és fehéraranyból, illetve ezek kombinációiból készülnek. Női karikagyűrű esetén gyakori a drágakő – legtöbbször – gyémánt, briliáns díszítés.

Női gyűrűink között találtok eljegyzésre jegygyűrűt, házassági évfordulóra, születésnapra és névnapra szebbnél szebb női gyűrűt az egyszerűtől a különlegesig. Az eljegyzési gyűrűk, vagy más néven leánykérő gyűrűk

Elérhetőségeink:

Gold City Ékszer Webáruház:

Rengeteg igényes, szép és minőségi arany ékszer és karikagyűrű, jegygyűrű, fülbevaló, nyaklánc, karlánc, gyűrű, pecsétgyűrű, karperec, medál közül válogathatsz

GoldCity Ékszer Webáruház Nyíregyháza: folyamatosan megújuló választékban rengeteg igényes éksze

Címünk:

Nyíregyháza Vay Ádám krt. 4-6. fsz. 31.
+36-30-3507687 –
GOLDCITYEKSZER@GMAIL.COM

Arany nyaklánc, nyakék,

Gold City Ékszer Webáruház széles választékban kínál női és férfi láncokat, nyakékeket, melyeket akár a hozzáillő karkötővel együtt is megvásárolhatsz. Kínálatunkba megtalálhatóak medállal egybeépített nyakláncok is, melyek nagyon divatosak, keresettek.

Karperecek kövekkel vagy vésett mintával

Karperec hatalmas szín- és formaválasztékban, kitűnő minőségben, garanciával a Gold City Ékszer Webáruházból. Karpereceink kövekkel vagy vésett mintával vannak díszítve, de nagyon divatos a fényes sima kivitelű karperec is.

A Gold City Ékszer Webáruházban, ahol nyugodtan hihetsz a szemednek: itt tényleg minden arany, ami fénylik!

goldcity ékszer webáruház

Folyamatosan megújuló választékunkban rengeteg igényes, szép és minőségi arany ékszer közül válogathatsz; kínálatunkban arany és fehérarany karikagyűrű, karperec, nyaklánc, fülbevaló és komplett ékszer garnitúra található köves, vésett kivitelben is.

Miért a Gold City Ékszer Webáruház?

Készletről rendelt ékszer esetén akár már 1-2 munkanapon belül átveheted a terméket, az egyedi megrendelésre készített ékszerek pedig 3-4 héten belül jutnak el hozzád. Személyes átvételi lehetőség üzletünkben Nyíregyházán a Vay Ádám körúton a 4-6. szám alatt. Kérjük, hogy ékszer vásárlás előtt tájékozódj a vásárlási és szállítási feltételekről.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?