Munkaruha Diszkont; Pilu-Family Bt

Munkaruházati webáruház -unk az Önök igényeinek megfelelően lett felépítve, ahol kedvező árakkal találhatják meg népszerű munkavédelmi termékeinket. Legolcsóbb munkaruha, munkavédelmi bakancs, takaróponyva, munkahelyi mentőláda, nálunk mindent megtalál diszkont áron!

Megkönnyítjük döntését a munkaruha beszerzésben:

1. Nálunk tényleg alacsony árak várják. „Persze nem a minőség rovására. „
2. Mi nem építjük be termékeinkbe a Szállítás Költségét!
3. Csak kisebb tételnél számoljuk Fel, Nagyobb Rendelésnél ezt is elengedjük!
4. Velünk Alkudnia sem kell, Mi már lealkudtuk az árakat.
5. Előregyártott munkaruha olcsón, akár 2-3 munkanap alatt felöltöztetjük csapatát.
6. Folyamatosan változó Munkaruházati Akciók, Figyelje Honlapunkat, webboltunkat.
7. Szállítási Költség Utánvétellel:1102 Ft+Áfa, Br: 1400 F

A kereskedő logója
Pilu-Family Bt. – Munkaruhadiszkont

Ha Ön Kereskedő – és forgalmazni szeretné termékeinket, Kérjük Regisztráljon be Munkaruha Nagyker Oldalunkra! https://nagykermunkaruha.hu/

Üdvözlöm Kedves Látogató, Leendő Partnerünk.

Munkaruha Diszkont; Pilu-Family Bt,  Új Szolgáltatásának segítségével, minden Céges és Egyéni Ügyfél számára lehetővé tettük a Diszkont, azaz kedvezményes kiskereskedelmi áron történő vásárlást.

Szolgáltatásunk Magyarország valamennyi pontjára kiterjed. Szerződésünk keretében nagyon kedvező, versenyképes árakon tudjuk eljuttatni csomagjainkat Vevőinkhez.

A Munkaruha Diszkont; Pilu-Family Bt 2004-től forgalmaz Munkaruházati termékeket és Védőeszközöket. Termékkínálatunk széleskörűnek mondható, de természetesen folyamatosan vezetünk be új termékeket.

https://www.facebook.com/Munkaruhadiszkont


A megrendelést követően egyeztetett időpontban „munkaidőben” a 4254, Nyíradony, Debreceni utca 17. szám alatt is átvehetik személyesen megrendelt termékeket.

Kedvező Árainknak és Feltételeinknek köszönhetően, az átlagos kiskereskedelmi és bolti árakat figyelembe véve már egy néhány ezer forintos rendelésnél is sokat takaríthat meg velünk.
A gazdasági válság hatására mindenkinek gondolkodnia kell mire mennyit költ, ezért Mi folyamatosan megpróbáljuk a legalacsonyabban tartani árainkat, illetve felkutatni az olcsóbb munkavédelmi eszközöket, hogy a Szükséges kevesebbe Kerüljön Mindenkinek! Remélem Felkeltettük Érdeklődését és mielőbb Elégedett Vásárlóink közt tudhatjuk.

Adataink:

Pilu-Family Bt., 4372, Nyírbéltek, Kossuth utca 85.

Közösségi Adószám: HU 22123312

OTP bankszámla: 11744058-20042055

Telefon/Mobil: +36-20 914-2484

Fax elérhetőségünk:+36-52 203-312

Adatkezelés Nyilvántartási számunk: NAIH-58603/2012. „Kelt: 2012-12-06”

Ügyfélszolgálat mobilon, 09:00-tól 16:30-ig – +36-20 914-2484

Infók rólunk:

Munkaruha, védőkesztyű kínálatunkból, egyszerűen és gyorsan – akár regisztráció nélkül is rendelhet!

A webáruház 0-24-ig nyitva áll,és megpróbálja a lehető legtöbb információt szolgáltatni termékeinkről. Termékeink nagy része megtalálható más munkaruha kereskedő webshop oldalán is, ezért nem biztos hogy ismeretlen Megrendelőink számára. Név vagy cikkszám alapján könnyen és gyorsan összehasonlíthatják árainkat és meglátják, hogy van különbség! 

A Munkaruhadiszkont folyamatosan azon dolgozik, hogy a lehető legjobb árakat biztosítsa a forgalmazott termékekre Megrendelőinek.- persze emiatt kevésbé alkuképesek áraink, de igyekszünk Törzsvásárlói kedvezménnyel, akciós termékekkel további engedményeket biztosítani.

Sok sikert kíván a Munkaruhadiszkont .com munkaruházati webáruház, munkaruha web-bolt.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?