Gold City Ékszer Webáruház: igényes, szép és minőségi arany ékszer

Gold City Ékszer Webáruház: rengeteg igényes, szép és minőségi arany ékszer és karikagyűrű, jegygyűrű, fülbevaló, nyaklánc,karlánc, gyűrű, pecsétgyűrű, karperec, medál közül válogathatsz.

Üdvözlünk a Gold City Ékszer Webáruházban, ahol nyugodtan hihetsz a szemednek: itt tényleg minden arany, ami fénylik!

Folyamatosan megújuló választékunkban rengeteg igényes, szép és minőségi arany ékszer közül válogathatsz;

kínálatunkban arany és fehérarany karikagyűrű, karperec, nyaklánc, fülbevaló és komplett ékszer garnitúra található köves, vésett kivitelben is.

Készletről rendelt ékszer esetén akár már 3-4 munkanapon belül átveheted a terméket, az egyedi megrendelésre készített ékszerek pedig 2-3 héten belül jutnak el hozzád. Kérjük, hogy ékszer vásárlás előtt tájékozódj a vásárlási és szállítási feltételekről.
Miért a Gold City Ékszer Webáruház?

Számíthatsz ránk, hiszen több, mint húsz éves szakmai tapasztalatunk és kiváló műhelyünk a biztosíték rá, hogy tőlünk valódi értéket kapsz a pénzedért. Válogass bátran ékszereinkből! Biztosak vagyunk benne, hogy megszépítik mindennapjaidat.

Készletünk valódi köves gyűrűkkel bővült, készletről azonnal postázzuk! Gyűrűink briliánssal, zafírral lettek díszítve. Karikagyűrűink árából most nagy árengedményt biztosítunk!

Telefon:  +36-30-3507687

Gold City Ékszer Webáruház | 4400 Nyíregyháza Vay Ádám körút 4-6 fsz.31 | Adószám: 51783459-2-35

Gold City Ékszer Webáruház

You may also like...