WeSTYLE; Márkás Ruhák – Outlet Ruházati nagykereskedés

Mi az a weStyle.hu?

Westyle - Prémium Online Fashion Outlet

 weStyle.hu oldalán megtalálod számos nagy ruhamárka darabjait.

Oldalunkon egy helyen gyűjtjük össze neked a legszebb darabokat, hogy neked már csak választanod kelljen.
Célunk, hogy minél színesebb skálán szolgálhassuk ki a Magyar vásárlóinkat, minél magasabb minőségű ruhákkal, de legfőképp minél alacsonyabb áron. Majdnem 100 különböző világmárka outlet készleteit mozgatjuk éves szinten, több százezres darabszámban.

Milyen ruhákat találsz nálunk?

Kizárólag új, sérülésmentes, eredeti címkével ellátott termékeket forgalmazunk, melyek közvetlenül a gyártótól, vagy kizárólag hivatalos viszonteladótól származnak. Ezek az outlet kollekciók akár a gyártónál megmaradt készletek részei, akár bolti visszáruk is lehetnek, szezononként, márkánként eltérően. Ebből kifolyólag sok ruhánkon található eredeti bolti ár is, azonban vannak olyan készletek amik soha ki sem kerültek a márkaboltokba, így még a címkéjük is teljesen érintetlen.

Fontos tudnod hogy a cipők doboza, a ruhák polybag csomagolása (külső műanyagzacskója) esetenként enyhén lehet nyomódott vagy enyhén sérült, hiszen ezek a termékek már többször átutazták a világot, hogy aztán alacsony árú outlet kollekciókként landoljanak a postaládádban. A csomagolás esetleges deformálódása semmilyen esetben nem befolyásolja a termék minőségét! Ha bármelyik termékünkön bármilyen hibát tapasztalsz, azt ugyanúgy visszaküldheted mint a márkaboltban. Szállítási, fizetési és visszaküldési feltételeinkről bővebben ITT olvashatsz.

Méretek:

A vásárlási élmény fokozása érdekében minden márkánkhoz egyedi mérettáblázatot is találsz, amely alapján a számodra megfelelő méretről könnyebben dönthetsz, és ezzel csökkentheted a visszaküldés esélyét is.

Visszaküldés:

Ha mégis vissza kellene küldeni egy nálunk vásárolt ruhadarabot, azt is könnyen megteheted – ennek feltételeiről és díjáról bővebben ITT olvashatsz.
Kínálatunk folyamatosan bővül és változik, igyekszünk minden évben új márkakapcsolatokat is kialakítani, hogy a lehető legváltozatosabb termékpalettát nyújthassuk neked.

És végül:

Izgulsz, hogy vajon merre jár a csomagod? Megértjük!

Használd ezt az oldalt rendelésed státuszának nyomon követéséhez.

Csomagkövetés

Minden rendelést legkésőbb 1-3 munkanapon belül kiszállítunk neked, hogy mihamarabb kézhez kaphasd az új ruháid. Amennyiben gond merülne fel a csomagod szállítása közben, vagy bármi okból késés adódna, mindenképp értesítünk róla!

divatnagyker.hu/westyle-outlet/

You may also like...

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com