Via Nicoletta, cipővarázs a trend2 -ben

Cipővarázs, Via Nikoletta

Cipővarázs aTrend2 -ben

Aki csak meglátja a nagykereskedelmi üzlet kirakatát, az úgy jár, mint Carrie Bradshaw a Szex és New Yorkban: nem tud ellenállni a különleges lábbelik és táskák vonzásának és azonnal vesz valamit.

Az üzlet árukészletén is látszik, hogy tulajdonosa az egyedi különlegességek kedvelője.
Az évszaknak és a trendeknek megfelelő árukészletében még jelen van egy kis plusz. A trendeken belüli egyediség. Szinte csak a divatlapokban látott kiváló minőségű darabokat válogat össze hétről-hétre. Ha a fazon és a kiváló minőség még nem lenne elég, akkor a cipők és táskák kedvelőinek íme egy újabb adalék: a színek kavalkádja.
Árkategóriában a közepes árfekvéstől egészen a felső kategóriájú termékekig széles a választék.


Ahogy a divat világában minden, úgy a cipőtrendek is szezononként változnak. Hol teljes egészében tér vissza egy régi kedvenc, hol kicsit átalakulva, hol pedig valami egészen új stílust láthatunk a magazinok képein.

Via Nikoletta Olasz bőr cipők

A Via Nicoletta üzletben a vásárlók megtalálhatják a cipők, bokacsizmák, csizmák, szandálok idény szerinti kavalkádjában a klasszikus tűsarkaktól kezdve a teletalpúig a gladiátor stílustól egészen az eszkimó fazonig szinte minden stílusú és fazonú különleges darabokat.

Hetente új áru... Méretet a következő hétre biztosítjuk - Katalógus termékek is, raktárról 🙂

Cégnév:

New Extasy Design Kft.  
Ádám Nikolett, - Mobil: +36-70/945-0823, -Email:  vianicoletta@gmail.com

Üzletszám:  1034 | Nyitva tartás: H-Cs: 08-16, P: 08-13, V: 07-14 

You may also like...