Texteam, felsőruházati méteráru és lakástextil nagykereskedés

Méteráru nagykereskedelem, Texteam

1135 Budapest, Zsinór u. 32-34.  Nyitva tartás: hétfő – péntek: 8:00 – 16:00 | Tel: 412-1500 Fax: 412-1496 | Email: texteam@upcmail.hu

A TEXTEAM méteráru nagykereskedés,

1989-ben jött létre azzal a céllal, hogy a cég méteráru nagykereskedelemmel foglalkozzon és a hazai felsőruházati és kellék kereskedelmi piacon meghatározó szerepet töltsön be.

TEXTEAM; Méteráru nagykereskedésTermékkínálatunk igen széles skálájú, A különféle minőségű es fajtájú lakástextileken kívül  a felsőruházati méteráru alapcikkektől (minimatt, selyem, bélés, szatén, vászon, vetex, pafix, stb) az extravagáns, divatos textíliákig (női különleges szövetek, alkalmik) és a lakástextil vonalon, szinte minden megtalálható.

Társaságunk stratégiája néhány éve a minél szélesebb árukínálat kialakítása, ezért jelenleg is több mint 400 különféle árut tartunk készleten. Árukészletünk a piaci igényeknek megfelelően folyamatosan rugalmasan változik.

A Texteam méteráru nagykereskedésTEXTEAM Kft. központja a XIII. ker., Zsinór u. 32-34. szám alatt van.

A TEXTEAM Méteráru nagykereskedésben egy jól összeszokott csapat dolgozik, ami sokat segít a vevői igények minél pontosabb és sikeresebb kiszolgálása érdekében. Bátran állíthatjuk, hogy vevőink nagy része jó érzéssel tér be hozzánk újra és újra vásárolni.

A széles skálájú anyagfelhozatalból szintén mindenki talál valamit az igényeihez.

Nézzen be Ön is a méteráru nagykereskedésünkbe! Szeretettel várjuk!

Üdvözlettel:
TEXTEAM KFT;  – TEXTEAM; Méteráru nagykereskedés

http://texteam.hu/

Egy kis anyag/kelme definíció:

A kelme fogalmán a köznyelv általában a ruházati vagy esetleg lakástextília céljára készült szöveteket érti. Például a Magyar értelmező kéziszótár – erősen leszűkített – meghatározása szerint „felsőruházatnak való méteráru, különösen szövet”, vagyis eszerint csak a (felső)ruházati célra és elsősorban a szövőgépen készült textiltermékek tartoznának ide.

A köznyelv elterjedten használja az anyag kifejezést is, ha például egy ruhadarab elkészítéséhez való kelméről van szó. A Magyar értelmező kéziszótár szerint „ruhaanyag: felsőruha készítéséhez való textilanyag”.

Egy szabni-varrni tanító, alapfokú ismeretterjesztő könyvből való ez az idézet: „A csíkos vagy kockás anyagot úgy kell félbe hajtani, hogy a csíkok pontosan fedjék egymást.”

Szaknyelvi értelmezés:

A textilipar szaknyelvében a kelme sokkal szélesebb értelemben használatos, mint amit az értelmező szótár sugall. A textiliparban ez a szó összefoglaló neve a szálakból vagy fonalakból, textilipari eljárásokkal készült síklap vagy cső alakú készítményeknek, függetlenül attól az eljárástól, amellyel elérik, hogy az eredetileg laza szálakból ill. különálló fonalakból stabil, összefüggő felület alakuljon ki.

Így egyaránt ide tartoznak a szövetek, a kötött termékek, a fonatolással készült termékek, a csipkék, a nemszőtt kelmék és a nemezek.

Érdemes nálunk vásárolni az alapanyagokat, mert:

Nálunk egy jól összeszokott csapat dolgozik, ami sokat segít a vevői igények minél pontosabb és sikeresebb kiszolgálása érdekében.
Bátran állíthatjuk, hogy vevőink nagy része jó érzéssel tér be hozzánk újra és újra vásárolni, mivel a nagy hozzáértéssel, átgondolt és széles skálájú anyagfelhozatalból mindenki mindenki meg találja az aktuális és a következő szezonhoz az elgondolásának leginkább megfelelő alapanyagot.
Gondoskodunk a legújabb divatot kiszolgáló méteráruról, tehát ha, eljön az üzletünkbe, szakértő kollégáink segítségével, garantáltan sikeres lesz e termék, ami az alapanyagot illeti.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: