Táska Nagykereskedések

Táska Nagykereskedések; Bőr és műbőr női és férfi táskák, övek, hátizsákok, utazó- és aktatáskák, bőrönd szettek 

Díva Collection bőrdíszmű – táska nagykereskedés és gyártás

Diva egyedi női táskák
A Díva Collection táska – nagykereskedés egyedi tervezésű, rostbőrből készülő női táskák kollekciója, melynek modelljei kényelmesek és elegánsak. Kínálatunkat a Diva női kézi– és női válltáskái, női aktatáskái, és alkalmi táskáinak széles választéka színesíti, melyet izgalmas szín – és anyagkombinációkkal folyamatosan frissítünk az aktuális szezon trendjeinek és igényeinek megfelelően. https://divatnagyker.hu/diva-collection-bordiszmu-nagykereskedes/


Trendy Bag Kft. egyedi tervezésű, rostbőrből készülő női táskák kollekciója, melynek modelljei kényelmesek és elegánsak. 

Kínálatunk női kézi táska – válltáska, női aktatáska, és alkalmi táskái széles választéka színesíti, melyet izgalmas szín – és anyagkombinációkkal folyamatosan frissítünk az aktuális szezon trendjeinek és igényeinek megfelelően.
Európai gyártók exkluzív, limitált példányszámban kapható termékeit is forgalmazzuk, melyekhez lakkozott bőr pénztárcákat is kínálunk. Vidéki vásárlóink részére csomagküldést is vállalunk, a rendelés leadására facebook oldalunkon keresztül is van lehetőség.
Üzletünk: 1063 Budapest, Szinyei Merse u. 29., Trendy Bag Kft. – Bőrdíszmű Nagykereskedés: (06-20) 983 1999 – trendybag@vipmail.hu | https://divatnagyker.hu/trendybag-egyedi-noi-taskak/


BI-KA Bőráru

bi-ka_bor_629Bőr- és műbőr táskák, övek, hátizsákok, utazó- és aktatáskák, bőröndszettek több színben és méretben, valamint pénztárcák, reklámajándékok, mappák, kulcstartók, filofaxok, kendők, sálak, kesztyűk kis- és nagykereskedelmi árusítási formában.

Bőr és műbőr férfi- és női táskák, övek, hátizsákok, utazó- és aktatáskák, bőröndszettek több színben és méretben, valamint pénztárcák, reklámajándékok, mappák, kulcstartók, filofaxok, kendők, sálak, kesztyűk kis- és nagykereskedelmi árusítási formában.

Márkáink:

Exkluzív kínálatunkban többek között a LAURA BIAGIOTTI, CAVALLI, VALENTINI, RENATO BALESTRA,HARVEY MILLER márkákból válogathatnak.
Nagytételű,kereskedelmi mennyiségű vásárlás esetén,lépcsőzetesen kidolgozott extra kedvezményt biztosítunk. Vidéki üzletfeleink részére postai utánvételre csomagküldést vállalunk. https://divatnagyker.hu/bi-ka-bordiszmu-aru/Táska definició:

vannak köztük kisebb (6 férőhelyes), de nagyobb (12 férőhelyesek) is. Vannak úgynevezett különleges táskák is, amikbe puskagolyót vagy nyílvesszőt lehet tenni, de csak azt.

Vélemény, hozzászólás?

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com