T &T Divat; Ahol a ruhák kizárólag magyar és olasz importanyagból készülnek.

t&t-nagykép

T &T Divat, a kezdetek;

A cég 1990-ben alakult. Kizárólag Magyarországon tervezett és gyártott saját termékeket forgalmaz,valamint egyedi megrendeléseket is teljesít.
Első üzletük 1993-ban a VI. kerületben, a Szinyei Merse utcában nyílt, majd ezt követte a Mammut és a Trend üzletházakban való üzletnyitásuk. Egy dolgot garantálhatunk: a T & T  kedvező áron, fiatalos, minőségi női divatárukat forgalmaz. A ruhák kizárólag magyar és olasz importanyagból készülnek.

Nálunk minden  nő megtalálja..

-azt, amire szüksége van, legyen szó alkalmi vagy hétköznapi viseletről, mindezt a lehető legkedvezőbb áron.

T&T Divat, Trend2 és Smaragd Divatáru Nagykereskedés, Lehetsz sportos, vagy éppen elegáns, akkor sem szabad elsétálnod a T&T üzlete mellett, ugyanis a hetente megújuló divatos árukészlet mindenki számára tartogat meglepetéseket, ugyanis az S, M, L, XL, valamint a 36, 38,

Kategóriák:

Szeretnél a cégednek divatos, különleges, ám mégis egyedi egyen ruházatot? Vagy éppen tudod, hogy milyen kosztümöt szeretnél, de sehol sem találod? Esetleg az osztályodat szeretnéd egyenruhába öltöztetni? Semmi akadálya! A T&T-nél erre is van lehetőség.

A T&T nagy választékot nyújt üzleteiben minőségi, alkalmi ruhákból, melyeket ballagásra, esküvőkre, partikra, vagy éppen bármilyen eseményre ajánlunk.
Fiatalos pólók, topok, miderek, blúzok, blézerek, nadrágok, szoknyák, kosztümök, farmerek ruhák – és ez még csak a kezdet!

Baráti árakkal és folyamatosan megújuló kínálattal várnak a T&T üzleteiben, ahol szinte , elnyűhetetlen minőséghez juthatsz hozzá.

Ha nem szeretnél lemaradni a legújabb kollekciókról, és az elsők között szeretnél tájékozódni a legfrissebb T&T divatról, akkor ezt a  a Mammut I-ben Lövőház utcai földszinten a T&T divat üzletükben megteheted!

Látogass el a T&T világába, és hagyd, hogy magával ragadjanak a színes, mintás kelmék, és a természetes anyagokból készült ruhadarabok!

Nagykereskedés a Színyeiben:

Nagykereskedés Trend2 -ben:

Kiskereskedés a Mammutban:

Archivum

Archivum

You may also like...

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: