SzeSze Ékszer; Egyedi ékszerek a különlegeset keresőknek.

"Fő profilunk a menyasszonyi ékszerek.

A csodálatos ruha, és haj fontos kiegészítője egy jól megválasztott ékszer, hajdísz. Nézz szét a menyasszonyok számára összeállított exkluzív ékszerkínálatunkban, amelyben nyakláncokat, karkötőket, fülbevalókat, teljes szetteket, illetve hajdíszeket is találsz a különleges napra!

Ragyogó ékszereink és szettjeink minőségi cseh üveg tekla gyönggyel, cirkónia és strassz kővel, preciosa kristályokkal, strassz gyöngyökkel készültek így biztos, hogy hozzájárulnak a felejthetetlen megjelenésedhez, akár visszafogott, elegáns, akár szikrázó pompájú menyasszony szeretnél lenni.

Termékeink nem tömegcikkek, saját tervezésben, kézzel készülnek. Kérésre rövid határidővel valódi Swarovski gyöngyökből és kristályokból, illetve más színekben is elkészítjük a választott darabot. A kiválasztott ékszert méretre igazítjuk, vagy megfelelő méretet készítünk, hiszen a nagy napon csakis a “tökéletes” lehet a megfelelő.

Menyecske ékszerek, külön karkötők, fülbevalók, hajtűk, hajdíszek is kaphatók, rendelhetők, igény szerint variálhatók, vagy más színben is kérhetők.

Ha valami mást szeretnél, kérünk keress minket, hogy megtervezzük a ruhádhoz és ízlésedhez illő ékszert!"

 

szeszeekszer.hu/kapcsolat
Email: szeszeekszer@gmail.com
Mobil telefon: +36-20/9179-251
http://www.facebook.com/szeszeekszer

Akár karácsonyra, esküvőre, születésnapra, eljegyzésre, évfordulóra szeretnél különleges ajándékot, vagy „csak” magadat kényeztetnéd, megéri szétnézni nálunk! Sokféle stílusban születnek ezek az ékszerek, hogy kortól, beállítottságtól, alkalomtól függetlenül mindenki találjon ízlésének megfelelőt.

Különleges rózsafüzérek, autós rózsafüzérek, gyöngyös hajdíszek is megtalálhatók kínálatunkban.

Ha találsz valamit, de nem tetszik a színe, a karkötőhöz nyakláncot is szeretnél, vagy egyedi elképzelésed van, kérünk vedd fel velünk a kapcsolatot, fontos számunkra, hogy megtaláld a Hozzád illőt.


Szesze ékszer ajándékutalványAjándékoznál, de nem tudod mi tetszene?

Az ajándékkártya biztos jó választás!

Névre szóló ajándékkártyák kaphatók, szabadon választott összegben.

szeszeekszer@gmail.com
Mobil telefon: +36-20/9179-251
www.facebook.com/szeszeekszer

 

Swarovski

A Swarovski mindenki számára egyet jelent a csillogással, a luxussal.

Kevesen tudják, hogy Daniel Swarovski Csehországban látta meg a napvilágot, Bohémiában, az üveggyöngyök hazájában. Apja szlovák származású üvegmetsző volt, aki egy kicsi manufaktúrát birtokolt. Daniel így beleszületett a szakmába. 1892-ben szabadalmaztatta azt a gépet, mely a kézi csiszolásnál sokkal pontosabb munkát végzett.

1895-ben alapította meg gyárát az osztrák Wattensben, és ekkor indul hódító útjára a Swarovski kristály. 1956-ban fejlesztették ki az AB (Aurora Borealis) bevonatott, mely azóta is a legnépszerűbb swarovski bevonat.
A Swarovski cég nem csak a divatiparban tevékenykedik, csiszolási technikájuk sokféleségének köszönthetően, ma már jelentős erőt képviselnek az optikák piacán is. A nálunk kapható Swarovski ékszerek az osztrák gyárból származnak.

Szerző: Szesze Ékszer

Tekla gyöngy

Ékszereimben túlnyomóan cseh minőségi tekla gyöngyöt használok.

A tekla többféle felülettel gyártott gyöngy, melynek alapja préselt üveg. Erre az alapra viszik fel a speciális tekla mázat, amitől igazgyöngyre hasonlító felületet kap.

A máz összetétele gyári titok, annyit azonban tudunk, hogy jellegzetes fényét a máz alapját adó halpikkely adja. Az igazi tekla gyöngyök a máz miatt nem átlátszóak.

Leggyakoribb változatai a sima felületű fényes és matt, de léteznek egyéb felülettel rendelkező változatok is. 4 és 16 mm-es méretben gyártják. Előfordul, hogy a minta, vagy kialakítás miatt célszerűbb a sokkal könnyebb műanyag teklát alkalmazni, ezek a súlyukon kívül nem sokban különböznek üveg társaiktól.

Szerző: Szesze gyöngyékszer

Preciosa – versenyben a Swarovskival

Úgynevezett Machine Cut Bead- vagyis gépi csiszolású gyöngy.

Ezeknek a gyöngyöknek (ahogyan a swarovski kristályoknak is) ólomüveg az alapja.

Az üveg pontos összetétele ipari titok, összetétele és a vágások által létrehozott fénytörés adja ezeknek a gyöngyöknek a különleges ragyogását. Az elmúlt évek során a Preciosa gyár olyan magas szintre fejlesztette technikáját, hogy csak szakavatott szem képes megkülönböztetni a Preciosa gyöngyöt a Swarovskitól.

Ára viszont a mai napig alatta van a Swarovskiénak, tehát sokkal olcsóbban, ugyanolyan szépen lehet vele ékszereket készíteni.

Szerző: Szesze Ékszer

SzeSze Éksze

You may also like...