Férfi divat a sportostól az elegánsig. Gyártás, Nagykereskedés és Outlet. STYL – Stílus egy életen át.

Styl Divat a Family Centerben

Ballagásra készül? Esküvőre megy? Még nem tudja, mit vegyen fel? Kinőtte a régit? Tanácstalanul áll a gardrób előtt? Önnek egy új öltönyre van szüksége!Nézzen be hozzánk a Family Centerben található Styl Divatba!Széles méret-, szín-, modell- és anyagválasztékból válogathat minden alkalomra!Ne felejtse! Szombathelyen készül 1952 óta...

Közzétette: STYL Fashion – 2016. május 19., csütörtök

 Styl Fashion Gyártás Nagykereskedés

A Styl Fashion Kft a személyre szabott elegáns öltözékek megtervezésével és elkészítésével foglalkozik. Székhelye Vas megyében, Szombathelyen az Ipari Parkban, a Puskás Tivadar utcában található. A  Styl Fashion több évtizede ellátja a magyar piacon jelen lévő kiskereskedőket saját készítésű, saját márkás termékeivel, melyek mindig a legmagasabb minőséget képviselik. A kollekcióban mind női, mind férfi termékek megtalálhatóak.

Jövőkép:

A Styl Fashion Kft. új tulajdonosai világos jövőképet festettek a vállalatnak. A jövőbeli feladatok fókuszában a kiváló szerviz és a vevőkkel történő partneri együttműködés áll.

A termékfejlesztéstől kezdődően a mintagyártáson át egészen a teljes anyagos gyártás lebonyolításáig terjed a vállalat ajánlati struktúrája.

A megváltozott piaci igényeknek – például a rugalmasság és gyorsaság – a vállalat megváltoztatott eljárásokkal és gyártási struktúrával képes megfelelni.

Styl Fashion üzlet

Közzétette: STYL Fashion – 2017. március 20., hétfő

Közzétette: STYL Fashion – 2017. március 20., hétfő

A meglepetés erejével hatunk...

Közzétette: STYL Fashion – 2017. március 20., hétfő

Styl Óbudai Egyetem

Óbudai Egytem

Az új cég a 2018-ig terjedő beruházási tervében jelentős beruházásokat tervez végrehajtani mind a géppark, az IT, a munkavállalói képzés és az ingatlanok terén.

Jövőkép:

A vállalat jövőjének biztosítása érdekében a Styl Fashion Kft. saját székhelyén az állami ruhaipari iskolával együttműködve a szakember-utánpótlás képzési helyeként tanműhelyet hozott létre, ahol 50 fiatal sajátítja el a szakma rejtelmeit. Emellett a cég a jövőbeli szakembergárda kinevelése érdekében az Óbudai Egyetemmel kötött megállapodást.

Tecnológiánk:

CAD/CAM, Orga, Lago, Bullmer, Veit, Yuki, Conti, Stobel, Pfaff, ASS, Brisay

Styl Fashion mottó:

"A kiváló minőség kizárólag megfelelő gyártási technológiával és magasan képzett dolgozókkal érhető el. "

A  Styl Fashion teljes gyártási eljárása magasan automatizált, a piacon megtalálható legjobb berendezésekkel felszerelt. Ez teszi lehetővé a kisszériás és szemi-tradicionális kidolgozást, valamint a speciális anyagok feldolgozását. A műszaki előkészítés magába foglalja a szerkesztést, szériázást, terítékrajz-készítést és MTM-előkészítést. Az Assyst CAD/CAM rendszere, a a Szilanus vállalatirányítási rendszer támogatja a folyamatot. A szabászaton 5 nagy értékű Bullmer szabászgép és egy Veit vágógép működik a részben tűs asztalokon.Styl pfaff

A felhasznált szöveteknél feldolgozás előtt a tapasztalt dolgozók vizsgálják azok minőségét, összemenését és szélességét, és a kellékek is minőségellenőrzésen esnek át. Minden olyan szövetnél, melynek minősége azt lehetővé teszi, a tökéletes illeszkedés és kényelem érdekében a háta, ujja- és ülepvarratok dresszírozásra kerülnek.

A varrodában a különböző tűzéstípusokhoz Yuki columbiázó és Conti durchnádolók kerültek beállításra. Strobel pikírozógépek és Pfaff szűkítőautomaták, ASS-zsebzőgépek és Brisay dresszírozók garantálják a magas minőséget. A legjobb minőség elérése érdekében minden varrást nemcsak szétvasalnak, hanem a varrodában préselik is. A vasalástechnológiát részben kifejezetten a Brisay cég által a Styl részére kifejlesztett vasalófejek és vasalóasztalok biztosítják.

A termékek elkészülése során döntő szerepe van a minőségellenőrzésnek, mely a gyártási folyamat minden lépését végigkíséri, és ezáltal biztosítja, hogy a végellenőrzés előtt végbemenő ellenőrzési folyamatok korai szakaszban kiszűrjék az esetleges hibákat.

Elérhetőség:

Vegye fel a kapcsolatot Pusztai Ottó belkereskedelmi igazgatóval (otto.pusztai@styl.hu, +3630/574-5589), vagy a következő elérhetőségek valamelyikén: telefon (36 94 311 064), email (styl@styl.hu), postacím (Szombathely, Puskás Tivadar u. 5), webcím: http://styl.hu/kapcsolat/


STYL Fashion Kft.

H-9700 Szombathely, Puskás Tivadar u. 5.info@styl.hu |
+36 94 311 064

Styl Fashion vevőszolgálati munkatársak valamennyi kérdésben állnak szíves rendelkezésükre megrendeléseikkel és ajánlatkéréseikkel kapcsolatban, természetesen az Önök anyanyelvén. Keressen minket!

http://styl.hu/kapcsolat/

Tel: + 36 94 311 064/237 | Fax: + 36 94 336 990 | Mobil: +36 30 49 00 116 | E-mail: katalin.bognar@styl.hu | styl@styl.hu

You may also like...