Stock Blue Box márkás outlet ruha kereskedés


Az ország legnagyobb márkás outlet ruha nagykereskedése, úgynevezett Stock-áru kereskedelmével foglalkozunk.

Több mint 20 éve alakult cégünk az első, piacvezető helyet mondhatja magáénak. Debrecenben, 3 nagykereskedelmi raktárunkban több százezer darabos árukészlet található.

Az ország legnagyobb márkás outlet ruha nagykereskedése,

Közvetlenül a márkatulajdonosoktól vagy azok nagykereskedőitől importáljuk az árut, biztosítva ezzel a folyamatos áruellátást és a legkedvezőbb árakat. Túltermelésből, kifutó szériából és bolti eladatlan készletekből származó outlet ruha, eredeti, új árut, vásárolunk fel a külföldi gyáraktól, kereskedőktől.


Kínálatunkban a legismertebb európai divatházak termékei találhatóak: márkás ruhák, cipők és egyéb kiegészítők (táska,outlet ruha, bijou, öv...stb), egyszóval minden, ami egy outlet ruha -üzletben is fellelhető.
stock-blue-box exkluzivAz általunk forgalmazott stock-áru az előző szezonnál nem régebbi modellekből áll, amit rendszeres szállításokkal folyamatosan frissítünk. Hetente több tonna termék, outlet ruha érkezik hozzánk.
Az árut mi válogatjuk, szortírozzuk az adott évszaknak megfelelően és a legideálisabb összetételben kínáljuk vevőinknek.
Az ország legnagyobb márkás outlet ruha nagykereskedése,


stock-blue-box szortiment

Raktárainkban  az áru megtekinthető és azonnal(.!.) elvihető.

Debreceni nagykereskedelmi központunkban a csomagos árun kívül darabonkénti válogatási lehetőséget is biztosítunk vevőink számára. Kis és nagykereskedőket egyaránt kiszolgálunk, a minimum vásárlási mennyiség 1 csomag (kb.10-15 kg), illetve 50 darab.
stockbluebox szortiment


Nagyobb tétel esetén egyedi árkedvezményt adunk.

Igény szerint az áru házhoz szállításáról is gondoskodunk. Kisebb mennyiség esetén futárszolgálat igénybevételével, nagyobb mennyiség megrendelésénél pedig saját teherautónkkal szállítunk.

stockbluebox kiegészítők

stock blue box logó
Központi raktár és nagykereskedés: 

 

http://www.stockbluebox.com
Blue Box Bt.
4025 Debrecen Nyugati utca 5-7
(az udvarban)

+36 30 985-4258
+36 30 943-6811
+36 30 989-3617

e-mail: info@stockbluebox.com

Facebook:

Tisztelt Partnereink!
piros nyíl lefelé

Értékesítési központunk ÚJ, NAGYOBB ÉPÜLETBE költözött!

Változatlan címen, de megnövelt értékesítési területtel várjuk kedves ügyfeleinket. A válogatható ruházati termékek és a népszerű csomagos áruink köre jelentősen bővült, valamint speciális, "nagytételes" ajánlatokat is kínálunk vevőink számára. Ha ellátogat hozzánk, kérjük, figyelje az útbaigazító táblákat és keresse cégünk jól ismert logóját!

CÍMÜNK VÁLTOZATLAN : 4025 Debrecen, Nyugati utca 5-7.
(Az udvaron belül, közvetlenül a főbejárat után  keresse a STOCK BLUE BOX épületét !)

Info : 00-36-30-9854258
00-36-30-9893617
info@stockbluebox.com
www.stockbluebox.com

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?