STAR BRANDS PARFÜM – Online Nagykereskedés


Olcsó, minőségi illatokat és prémium minőségű parfümöket forgalmazunk, mint importőr!

A parfüm olyan, mint a divat mindig változik.

Star Brands ParfümTöbb illatszer családdal vagyunk jelen a piacon, ebből az alacsonyabb árkategóriájú termékcsaládokat választottuk ki a prémium minőség mellett. Törekszünk arra, hogy a vásárlóink igényeinek megfelelően a legjobb minőséget a legjobb áron kínáljuk.

CUBA Parfümcsalád

A teljes CUBA parfüm család importőreként, lehetőségünk van a legjobb árak mellett kiszolgálni a kis és nagykereskedőket valamint webshopban az egyéni vásárlókat.

A CUBA parfüm család szenzációs ötletével a szivar formával nem csak dohányosoknak, hanem az illatok szerelmeseinek is a kedvence. A speciális és egyedi formájú Cuba parfümök 20 éve megtalálható a magyar piacon. Igen magas parfümkoncentrációjával többször volt a Douglas parfümériáiban a TOP 10 illatszer között!

Star Natur:

A Star Nature 70 ml parfümcsalád VATTACUKOR illata vezeti a hazai hipermarketek, nagy illatszerboltok eladási listáját!

Legnépszerűbb termékeink:

Cuba, Star Nature, New Brand, La Rive, Lamis, Creme 21, America, Dorall, Master parfümök,
Különleges formájú, és a nagy márkák a www.olcsoparfum.eu oldalunkon.

Legnépszerűbb illatok:

Star Nature: Vattacukor illat, rágógumi illat, Cubaparfüm: Gold, Royal, Heartbreaker, New Brand: Gold Men, Gold Women, 4 Men, 4 Women, Lamis: Colosseum, 1999 női, America: Pink, White, Black, Colours,


A Star Brands Online Nagykereskedés a legalacsonyabb áron kínálja a méltán népszerű parfüm családokat. A Cuba, Star Nature, Entity, Dales & Dunes férfi és női parfümök kizárólagos forgalmazójaként, tudjuk Önnek bíztosítani, a legalacsonyabb árakat.
Munkatársaink készséggel segítenek abban, hogy a legmegfelelőbb választással elégedetttek legyenek velünk.

Kizárólag kiskereskedőket és viszonteladókat szolgálunk ki!

Olcsó minőségi parfümcsaládok | Középkategóriás | Parfümök | Márkás Minőségi Parfümök | Parfüm utánzatok | Kozmetikumok | Illatszerek | Háztartási Vegyiáruk | Napozószerek | Hajápolás

Star Brands ParfümKiszolgáljuk az Ön üzletét képletesen, és szó szerinti értelemben


A már meglévő és leendő kereskedők, partnerek jelentkezését várjuk.

Kollégáink segítenek a választásban, hogy a legjobb termékek kerüljenek üzletébe. Partnerközpontú ajánlatokkal állunk minden kedves partnerünk rendelkezésére. Postai utánvéttel is kiszolgáljuk, ha nincs ideje eljönni hozzánk!

A képek alapján telefonon, +36303560460 +3612813268 e-mailban egyeztethető a rendelés. Újdonságainkról folyamatosan frissített oldalunk gondoskodik.

Tisztelettel:
Star Brands Parfüm Kft.

Star Brands Parfüm Online

Telephely: 1196. Budapest, Nádasdy u 40.
Nyitvatartás: H-P 8-15.30h
Ügyfélszolgálat: 06-30-356-0460

MEGÉRKEZTEK!

MEGÉRKEZTEK AZ ÚJ ILLATOK!🥂👌😜💋💝✌️👊👑www.parfüm-rendelés.hu

Közzétette: New Brand Parfüm – 2017. november 20., hétfő

Mint importőr cég a már meglévő és leendő kereskedők, partnerek jelentkezését várjuk.

Kollégáink segítenek a választásban, hogy a legjobb termékek kerüljenek üzletébe. Postai utánvéttel is kiszolgáljuk, ha nincs ideje eljönni hozzánk akkor a DPD futár a rendelés utáni napon már az üzletébe viszi a megrendelését!
A képek alapján telefonon, faxon, e-mailban egyeztethető a rendelés. Újdonságainkról folyamatosan frissített oldalunk gondoskodik.

Star Brads Parfümmárkák

instagram.com/parfumneked/

[insta-gallery id="4"]

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?