Sport és Szabadidőruha webshopok

Sport és Szabadidőruha webshopok; Férfi, női és gyermek úszóruhák, fürdőruhák, úszósapkák. 

POPPY KÖNTÖS ÉS POPPY HÁLÓRUHA HIVATALOS VISZONTELADÓI WEBSHOP

Sok szeretettel köszöntünk!
Méltán képviseljük ezt a fantasztikus, 100%-ban magyar márkát, amely kiváló minőségű, pihe-puha köntöseivel, hálóruháival, fehérneműivel és bikinijeivel kiérdemelten lett Magyarország egyik piacvezető gyártója! Köszönjük, ha Bennünket választottatok!
Mit lehet a  Webshopban kapni? - POPPY KÖNTÖS, POPPY OVERÁL - KEZESLÁBAS PIZSAMÁK, POPPY PIHE-PUHA NICE PIZSIK, PIZSAMA, SZATÉN HÁLÓRUHA, -HÁLÓING, POPPY MAMUSZ, -CSIZMA POPPY ALSÓ, TANGA és KIEGÉSZÍTŐ Magyarország, 6500 Baja, Kossuth L. u. 2. | Marton Angéla+36/20-40-47-684 | info@shinykontos-haloruha.hudivatnagyker.hu/shiny-kontos-es-haloruha/

DEVIFASHIONS - Nepáli ruhák és kiegészítők, Dev Textiles Kft,

A Nepálból származó eredeti nepáli ruhák, egyedi és különleges stílust képviselnek. Divatosak, szépek és nagyon külölegesek. Raktárról azonnal, akár személyesen, akár kiszállítással. 
Nagyon nagy színvilág, élénk gyönyörű színek, különleges minták, és ezek mind kézzel készítettek. Nagyon hangulatossá teszik a hétköznapi viseletet és még nagyon kényelmesek is, mivel 100% pamut mindegyik.. 
Nálunk a vásárló az első, ezért több mint gyors a szállítás és a legjobb árra számíthat!
1087 Budapest, Kőbániyai út 25.226 Épület B11 | devtextiles.kft@gmail.com | Telefon: 36-30 467 18-90 | Fax: + 36-1-2390334 | https://divatnagyker.hu/devifashions-dev-textiles/

OCEAN Fürdőruha

 

ocean Sport és Szabadidőruha webshopok

Divatos, Sportos Minőségi Magyar Fürdő és úszóruha. OCEAN Fürdőruha ocean.hu 06-20 9174 985 sales@ocean.hu Termékeink: Férfi, női és gyermek úszóruhák, fürdőruhák, úszósapkák.

Sport és Szabadidőruha webshopok; Férfi, női és gyermek úszóruhák, fürdőruhák, úszósapkák.A sport definiciója:

A sport meghatározott célú mindennapos tevékenység, a mindennapoktól különböző környezetben; célja a testedzés, versenyzés, a szórakozás, eredmény elérése, a képességek fejlesztése. A kitűzött cél határozza meg a sport jellegét, a sportoló (vagy csapat) képességei és bátorsága mellett. A sport kifejezés az angolba származott francia „desporter” (mulatságoknak élő) szóból származik. Az angolban a 15. század közepe táján fordul elő először „szórakozás, időtöltés” értelemben. A 16. században már különféle játékok játszására alkalmazták, de főleg a szabadban végzett szabadidős tevékenységekre. Ekkor még sem a görög αγων (agón, verseny, mérkőzés), sem az αθλον (athlon, küzdelem díjért) jelentéseit nem értették bele.

A szabadidő definiciója:

A szabadidő a társadalmilag kötött időn (például munkavégzés) és a testi szükségletek kielégítésén túl fennmaradó szabad felhasználású idő.  A szabadidő testi-lelki feltöltődést eredményező felhasználását rekreációnak nevezzük. A szabadidő eltöltése lehet aktív és passzív. A szellemi munkát végző emberek szívesebben töltik szabadidejüket aktív pihenéssel. Mások, akik fizikai munkát végeznek, előnyben részesítik a passzív eltöltését a szabadidejüknek, mint például a tévénézést, olvasást.

A szabadidőt aktívan tölti el az, aki a választott tevékenységnek tevőleges résztvevője, befolyásolója. Ez mindig szellemi, gyakran testi erőfeszítéssel, a képességek, készségek mozgósításával jár. A szabadidő aktív felhasználása a személyiségfejlődésben is fontos szerepet játszik. Az aktív szabadidős tevékenységek közé tartozhatnak a testmozgás, az alkotás, a művelődés és a társas szórakozás különböző formái.

A szabadidő eltöltése passzív, ha a választott tevékenységnek a kikapcsolódáson kívül nincsen különösebb elérendő célja vagy végeredménye és nem igényel nagyobb testi, szellemi erőfeszítést. A szabadidő ilyen eltöltése elsősorban az otthoni pihenésre és az üdülésre jellemző.


You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: