Site icon Divatnagyker – Divatinfó

R’Style – óra és stílus. Egy üzlet a divatos órák és a stílus kedvelőinek.

R'Style - óra

Karóra, Zippo, Piercing

R'Style - óra és stílus üzletünket 2015.12.10-én nyitottuk a SZOLNOKI PELIKÁN Bevásárlóközpont és BUSZPÁLYAUDVAR mellett. Kolozsvári utcáról lehet megközelíteni.

R'Style - óra választék:

Forgalmazunk órákat, öngyújtókat, piercingeket és ajándéktárgyakat.

Karóra márkáink: Daniel Klein Premium, Daniel Klein Exclusive, Q&Q, Ferrucci, Pierre Cardin, ORIENT, Boccia Titanium, Boccia Ceramic.


Az ORIENT Óra allergiamentes anyagokból készült!

R'Style - óra üzletünk hivatalos Zippo partner. Több mint 100 féle gyújtónk van folyamatosan készleten, de bármelyik rendelhető közvetlenül a disztribútortól. A méltán legendává vált Zippo egyéb termékei is, mint például bicskák, kézmelegítők, pénzcsipeszek, tollak, hamutartók is megtalálhatók nálunk.

Piercing:

Piercing kínálatunkban több ezer darab található. Nálunk biztosan tudsz választani. Természetesen kizárólag orvosi fémből készül piercingeket tartunk.

Nyitva tartás:

Hétfő 09:00 - 18:00 - Kedd 09:00 - 18:00 - Szerda 09:00 - 18:00 - Csütörtök 09:00 - 18:00 - Péntek 09:00 - 18:00 - Szombat 09:00 - 13:00 - Vasárnap Zárva

R'Style - óra és stílus

Az óra, órák lelke:

Giorgetto Giugiaro, az évszázad formatervezője

Forrás: http://nagymutato.blog.hu/api/trackback/id/12507159

Az olasz Giugiaro a Bertone stúdióban kezdte tanulmányait, majd 1968-ban megalapította a saját Italdesign formatervező stúdióját, és olaszosan könnyed, de trend-teremtő formatervei a szakma csúcsára repítették.

Ő tervezte a DMC Delorean-t (ha így nem ismerős, a „Vissza a jövőbe” négykerekű főszereplőjéről van szó), a Lotus Esprit sportautót, a Volkswagen Golf I GTI változatát, de tervezett kézifegyvereket és vonatot is, sőt, hogy egy hazai vonatkozású munkáját is említsem, a Suzuki SX4 is tőle kapta a vonalait. Igazi nagymenő a mai napig a cége, közel ezer dolgozóval egy olasz stílusgyár.

Az első órája:

1983-ban aztán eljött az idő, hogy megtervezze első óráját is, a 7A28-7000 referenciaszámmal ellátott, de a rajongók (és elsősorban az órarajongók) körében csak „Seiko Ripley”-ként emlegetett quartz szerkezetes kronográf modell.

7A28 quartz kronográf szerkezet – elsőként a világon

A Seiko a quartz szerkezetű karóra megalkotásával egyszer már sikeresen írta be magát a történelemkönyvekbe 1969-ben, a Seiko Astron megjelenésekor. A nyolcvanas évek elején ismét megerősítette a quartz technológiában szerzett vezető pozícióját, amikor a 7A28 szerkezet megjelent, mint a világ első analóg kijelzéses quartz kronográf szerkezete.
-Gondolj csak bele, egy kronográf szerkezet mennyire összetett, 6 mutatóval és egyszerre 3-4 párhuzamos funkció működtetésével. Ezt oldotta meg a japán mérnök, mindössze 14 évvel azután, hogy egyáltalán karórába kerülhetett a quartz szerkezet.

Az óra, órák lelke:

A 15 köves szerkezetnek előre köszönhetne sok mai mechanikus társa. Bár a quartz szerkezetek általában kevéssé elfogadottak a hardcore órarajongók köreiben, mint a mechanikus óraművek, azért a 7A28 nem ezek közé tartozik.

Műanyag alkatrészek nélkül készül (ami például több mai svájci kvarc szerkezetről nem mondható el, neves gyártók népszerű modelljeiben sem), szabályozható, szétszerelhető és javítható szerkezet, így a mai napig üzemképesek az első darabok is. Készült belőle később több variáns, az eredeti Sports Timer mellett naptáras és holdfázisos kivitel is, Sports Cruising típusokba. 

Exit mobile version