R’Style – óra és stílus. Egy üzlet a divatos órák és a stílus kedvelőinek.

Karóra, Zippo, Piercing

R'Style - óra és stílus üzletünket 2015.12.10-én nyitottuk a SZOLNOKI PELIKÁN Bevásárlóközpont és BUSZPÁLYAUDVAR mellett. Kolozsvári utcáról lehet megközelíteni.

R'Style - óra választék:

Forgalmazunk órákat, öngyújtókat, piercingeket és ajándéktárgyakat.

Karóra márkáink: Daniel Klein Premium, Daniel Klein Exclusive, Q&Q, Ferrucci, Pierre Cardin, ORIENT, Boccia Titanium, Boccia Ceramic.


Az ORIENT Óra allergiamentes anyagokból készült!

R'Style - óra üzletünk hivatalos Zippo partner. Több mint 100 féle gyújtónk van folyamatosan készleten, de bármelyik rendelhető közvetlenül a disztribútortól. A méltán legendává vált Zippo egyéb termékei is, mint például bicskák, kézmelegítők, pénzcsipeszek, tollak, hamutartók is megtalálhatók nálunk.

Piercing:

Piercing kínálatunkban több ezer darab található. Nálunk biztosan tudsz választani. Természetesen kizárólag orvosi fémből készül piercingeket tartunk.

Nyitva tartás:

Hétfő 09:00 - 18:00 - Kedd 09:00 - 18:00 - Szerda 09:00 - 18:00 - Csütörtök 09:00 - 18:00 - Péntek 09:00 - 18:00 - Szombat 09:00 - 13:00 - Vasárnap Zárva

R'Style - óra és stílus

R'Style - óra

Az óra, órák lelke:

Giorgetto Giugiaro, az évszázad formatervezője

Forrás: http://nagymutato.blog.hu/api/trackback/id/12507159

Az olasz Giugiaro a Bertone stúdióban kezdte tanulmányait, majd 1968-ban megalapította a saját Italdesign formatervező stúdióját, és olaszosan könnyed, de trend-teremtő formatervei a szakma csúcsára repítették.

Ő tervezte a DMC Delorean-t (ha így nem ismerős, a „Vissza a jövőbe” négykerekű főszereplőjéről van szó), a Lotus Esprit sportautót, a Volkswagen Golf I GTI változatát, de tervezett kézifegyvereket és vonatot is, sőt, hogy egy hazai vonatkozású munkáját is említsem, a Suzuki SX4 is tőle kapta a vonalait. Igazi nagymenő a mai napig a cége, közel ezer dolgozóval egy olasz stílusgyár.

Az első órája:

1983-ban aztán eljött az idő, hogy megtervezze első óráját is, a 7A28-7000 referenciaszámmal ellátott, de a rajongók (és elsősorban az órarajongók) körében csak „Seiko Ripley”-ként emlegetett quartz szerkezetes kronográf modell.

7A28 quartz kronográf szerkezet – elsőként a világon

A Seiko a quartz szerkezetű karóra megalkotásával egyszer már sikeresen írta be magát a történelemkönyvekbe 1969-ben, a Seiko Astron megjelenésekor. A nyolcvanas évek elején ismét megerősítette a quartz technológiában szerzett vezető pozícióját, amikor a 7A28 szerkezet megjelent, mint a világ első analóg kijelzéses quartz kronográf szerkezete.
-Gondolj csak bele, egy kronográf szerkezet mennyire összetett, 6 mutatóval és egyszerre 3-4 párhuzamos funkció működtetésével. Ezt oldotta meg a japán mérnök, mindössze 14 évvel azután, hogy egyáltalán karórába kerülhetett a quartz szerkezet.

R'Style - óra és stílus

Az óra, órák lelke:

A 15 köves szerkezetnek előre köszönhetne sok mai mechanikus társa. Bár a quartz szerkezetek általában kevéssé elfogadottak a hardcore órarajongók köreiben, mint a mechanikus óraművek, azért a 7A28 nem ezek közé tartozik.

Műanyag alkatrészek nélkül készül (ami például több mai svájci kvarc szerkezetről nem mondható el, neves gyártók népszerű modelljeiben sem), szabályozható, szétszerelhető és javítható szerkezet, így a mai napig üzemképesek az első darabok is. Készült belőle később több variáns, az eredeti Sports Timer mellett naptáras és holdfázisos kivitel is, Sports Cruising típusokba. 

You may also like...

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com