Prestige Bijou, Női és férfi ruházathoz, divatos kiegészítők: bizsu, sál, kesztyű, kalap, öv, táska valamint, divatékszer

Prestige Bijou

Prestige Bizsu Nagykereskedés

Prestige bizsu, elsősorban női és férfi ruházathoz kínálunk divatos kiegészítőket: Bizsut, sálat, kesztyűt, kalapot, övet, táskát valamint a nők és gyerekek számára divatékszereket, úgymint nyaklánc, fülbevaló, karkötő és kitűző, valamint hajba valókat, hajgumikat, különböző csatokat. Új vonal az extra méretű női felsőruházatot képviseli a duci alkatra a molett divat jegyében.

1063 Budapest, Színyei Merse utca 23., | info@prestigebijou.hu | tel: 06-1-3540601

Bizsuinkat elsősorban Nyugat-Európából importáljuk, a jobb minőség és a divatos szín- és formavilág miatt. Kisebb részben Távol-Keleti bizsu beszerzésünk elsősorban az olcsóbb választékot kívánja bővíteni. Nálunk a vevő az első, és ő alakítja kívánságával árukészleteinket.

prestige Bijou

Mottónk: „A kiegészítők nagykereskedése, hetente megújuló árukészlettel”

Termékeink:

Divatékszerek:presztige bijou nagykereskedés

Közvetlen bőrrel való érintkezés miatt a termékeink nagy része allergiamentes anyagokból készülnek, a legfrissebb divat szerint vagy akár egy klasszikus esküvői kiegészítő.

Bizsuk - Nyakláncok - Karkötők - Fülbevalók - Kitűzők - Hajba valók

 

Ruházati kiegészítők:

 • Kendők, sálak, Különböző méretekben és anyagokból kaphatóak. A legközkedveltebb az 53×53-as méretű Niki kendő, mely anyaga lehet muszlin, Raso, selyem vagy pamut. De megtalálhatóak a 90×90-es, 30×135-ös, 35×160-as, 40×160-as 60×200-as méretű is.presztige bijou nagykereskedés
 • Strandkendők, A nyári fürdőruházat legfontosabb kiegészítője a
  bizsun kívül. Használhatjuk szoknyának de akár fürdőlepedőnek is.
  Méretétől függően lehet kicsi illetve nagy, formáját tekintve
  háromszög alakú is. Anyagát tekintve pedig pamut, muszlin háló is lehet.
 • Kalapok, sapkák, Télen a posztó kalap és a kötött sapka, nyáron szalmakalap és a vászonsapka a legkelendőbb kiegészítője a "bizsu mániának".
 • Táskák, A szintetikus táska egész évben divatos kelléke a női öltözetnek. Nyáron viszont a szalma táskák és a különböző strandtáskák – a funkciójuk miatt – a legpraktikusabbak.
 • Övek, Nálunk mindig a legdivatosabb öveket találja, melyek alapanyaga nagyrészt szintetikus, de kapható bőr és fém is.
 • Ruhák, Az átmeneti időszak és főleg a nyár kedvelt és fontos öltözéke, mely szép, kényelmes, praktikus viselet és MOLETT méretről is széles választékban gondoskodunk.
 • Téli sálak, kesztyűk, A legkedveltebbek az acryl termékek.

Termékek:

Divatkiegészítők:

divatékszerek, nyakláncok, karkötők, fülbevalók, kitűzők, hajbavalók, sálak, kendők, stólák, kalapok, sapkák, övek, táskák, pénztárcák, felsőruházati termékek, pólók, tunikák, kardigánok,stb.

Szezonális kiegészítők: - nyári és téli szezonra.

 

presztige bijou nagykereskedés

 

Prestige Bizsu Sál:

Prestige Bijou Színyei Merse utca

Prestige Bijou Színyei Merse utca

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

%d blogger ezt szereti: