Outlet nagykereskedések

Outlet nagykereskedések; Túltermelés miatt megmaradt márkás, új és nagyon divatos árucikkek…

Az egyre dinamikusabb, gyorsabb és gyorsabb trendcsere miatt, az Outlet nagykereskedés nélkülözhetetlen eleme a korszerű kereskedelemnek.

Outlet (Outlet nagykereskedés)

Vegyünk például egy ruházati boltot, ahová rendszeres időközönként kerülnek új darabok az évszaknak, trendeknek megfelelően.
A megmaradt ruhákat a boltok vagy visszaküldik oda, ahonnan érkeztek, vagy továbbítják outlet üzleteknek és webshopoknak.
A gyártók is újra értékesíteni tudják a termékeket, az újdonságoknak is helyt adva.

Milyen termékeket lehet ott venni?

Ezek a termékek márkás darabok, teljesen újak, nem használtak.  Az outlet darabokra is ugyanúgy jár garancia, ha webáruházban vásároljuk, és természetesen becserélik a nem jó méretű, vagy hibás termékeket is.

Márkás ruha outlet nagykereskedés. Nyisson üzletet, és árusítson eredeti címkés csomagolt márkás termékeket, az eredeti ár töredékéért, szuper olcsó áron!

Bershka, Stradivarius, Zara, Nike, Adidas, Fila, Diesel, Columbia, Playboy, Energie, Levis, Next, Marks & Spencer, Dorothy Perkins, American Eagle, Jack & Jones Puma,O’neill, Calvin Klein, stb… Vásároljon közvetlenül az importőrtől, a legolcsóbb árakon! További infó: www.markasruhak.com  Tel: 06 20 210 8111

Stock Blue Box márkás outlet ruha kereskedés

Stock Blue Box. Az ország legnagyobb márkás outlet ruha nagykereskedéseAz ország legnagyobb márkás outlet ruha nagykereskedése, úgynevezett Stock-áru kereskedelmével foglalkozunk.

Több mint 28 évvel ezelőtt alakult meg cégünk és mára már az egyik legnagyobb "stock"-áru nagykereskedésként vagyunk jelen az európai piacon, márkás outlet ruházat, cipő és kiegészítők kereskedelmével. Több mint 100 márkával dolgozunk együtt, több mint 50 országba szállítunk és közel 800 partnert látunk el áruval.

Debrecenben, vadonatúj 1500 m2-es nagykereskedelmi központunkban több százezer darabos árukészletben  a legismertebb európai és amerikai divatházak termékei találhatóak: Tom Tailor, Benetton, Mustang, Triumph, S.Oliver, Zero, C&A, Desigual, Tommy Hilfiger, Raph Lauren, Armani Exchange, Guess, Esprit, Rinascimento, Puma, Nike, Superdry™, Bershka, Zara, Jack & Jones....

Debrecen, Nívó utca 9. - http://www.stockbluebox.com/  -  (06-30) 989 36-17 - info@stockbluebox.com - https://divatnagyker.hu/stock-blue-box-markas-outlet-ruha/

MINIOUTLET = FASHIONSTOCK; Márkás Ruhák – Outlet Ruházati nagykereskedés

Mini Outlet-Fashionstock Hungary az elmúlt évtizedben mind hazánkban, mind a világ egyre több országában ismerté és keresetté vált az outlet-stock ruházat beszerzésében és forgalmazásában.
Pomázi nagykereskedésünkben naponta megújul árukészletünk, melyben mind a kereskedők, mind a magánszemélyek megtalálják a számukra megfelelő termékeket.
Vevőink nem csak a több mint 30 ezer darab kivállfázott ruhából, hanem szezonális csomagjainkból is kedvező áron vásárolhatnak.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com