Outlet nagykereskedések

Outlet nagykereskedések; Túltermelés miatt megmaradt márkás, új és nagyon divatos árucikkek…

Az egyre dinamikusabb, gyorsabb és gyorsabb trendcsere miatt, az Outlet nagykereskedés nélkülözhetetlen eleme a korszerű kereskedelemnek.

Outlet (Outlet nagykereskedés)

Vegyünk például egy ruházati boltot, ahová rendszeres időközönként kerülnek új darabok az évszaknak, trendeknek megfelelően.
A megmaradt ruhákat a boltok vagy visszaküldik oda, ahonnan érkeztek, vagy továbbítják outlet üzleteknek és webshopoknak.
A gyártók is újra értékesíteni tudják a termékeket, az újdonságoknak is helyt adva.

Milyen termékeket lehet ott venni?

Ezek a termékek márkás darabok, teljesen újak, nem használtak.  Az outlet darabokra is ugyanúgy jár garancia, ha webáruházban vásároljuk, és természetesen becserélik a nem jó méretű, vagy hibás termékeket is.

Márkás ruha outlet nagykereskedés. Nyisson üzletet, és árusítson eredeti címkés csomagolt márkás termékeket, az eredeti ár töredékéért, szuper olcsó áron!

Bershka, Stradivarius, Zara, Nike, Adidas, Fila, Diesel, Columbia, Playboy, Energie, Levis, Next, Marks & Spencer, Dorothy Perkins, American Eagle, Jack & Jones Puma,O’neill, Calvin Klein, stb… Vásároljon közvetlenül az importőrtől, a legolcsóbb árakon! További infó: www.markasruhak.com  Tel: 06 20 210 8111

MegaStock: Európa egyik legnagyobb outlet nagykereskedője; Világmárkás outlet ruhákat, cipőket és kiegészítőket kínálunk, verhetetlen áron.

Fő célunk: minőségi termékek értékesítése a legalacsonyabb áron.
MegaStock: Európa legnagyobb outlet nagykereskedője 2005-ben kezdtük el üzleti tevékenységünket, és attól a pillanattól kezdve már több mint 2000 boltba és raktárba szállítottunk több millió ruhadarabot, cipőt, táskát és egyéb kiegészítőket.

MINIOUTLET = FASHIONSTOCK; Márkás Ruhák – Outlet Ruházati nagykereskedés

Mini Outlet-Fashionstock Hungary az elmúlt évtizedben mind hazánkban, mind a világ egyre több országában ismerté és keresetté vált az outlet-stock ruházat beszerzésében és forgalmazásában.
Pomázi nagykereskedésünkben naponta megújul árukészletünk, melyben mind a kereskedők, mind a magánszemélyek megtalálják a számukra megfelelő termékeket.
Vevőink nem csak a több mint 30 ezer darab kivállfázott ruhából, hanem szezonális csomagjainkból is kedvező áron vásárolhatnak.