Munkaruha, védőruha és formaruha webshopok

Munkaruha, védőruha, formaruha webshopok, kis és nagykereskedések.épkézláb munkaruhaAz Épkézláb Munkaruházat

rövid határidővel (2-10 munkanap, raktárkészlettől függően) vállalja az internetes áruházban leadott rendelések házhoz szállítását. Amennyiben a megrendelés értéke meghaladja a 30.000 Ft-ot a szállítási költséget átvállaljuk! Épkézláb Munkaruha Webáruház – Internetes áruház, megrendelés, szállítás: (Telefonon leadott rendelések esetén is!)  – TELEFONSZÁMAINK MEGVÁLTOZTAK! – 06 (30) 689 27-16 # 06-52 561-060. info@emunkaruha.hu # www.epkezlab.com


munkaruha diszkont

MDB!!! = Megkönnyítjük Döntését a Beszerzésben;
1. Nálunk tényleg alacsony árak várják. „〈Persze nem a minőség rovására.〉 ” 2. Mi nem építjük be termékeinkbe a szállítás költségét, csak kisebb tételnél számoljuk fel, nagyobb rendelésnél ezt is elengedjük! 4. Velünk alkudnia sem kell, mi már lealkudtuk az árakat. 5. Előregyártott munkaruha olcsón! Akár 2-3 munkanap alatt felöltöztetjük csapatát. 6. Folyamatosan változó  akciók, Ft, stb…Forrás: http://www.epkezlab.com/

Mi az egyéni védőeszköz?

Olyan eszköz, amely a munkavállaló egészségét, testi épségét védi.
Minden olyan készülék vagy eszköz, amelyet valaki azért visel, vagy hord, hogy védve legyen az egészsége vagy munkahelyi biztonsága szempontjából valószínűen veszélyt jelentő bizonyos kockázatok ellen, illetve minden hasonló célt szolgáló kiegészítő vagy tartozék.

A munkáltató köteles egyéni védőeszközről gondoskodni és munkabiztonsági intézkedéseket tenni. Az egyéni védőeszközöket a munkavállalókon kívül munkakörnyezetben tartózkodó személyek számára is biztosítani kell, akik lehetnek szervezett társadalmi munkát végzők, szervezett szakmai továbbképzésben résztvevők, szaktanfolyamok hallgatói és szakoktatói, a gyakorlati képzésen részt vevő szakmunkástanulók, a szünidei munkát végző diákok, kisegítő (alkalmi) munkát végzők, illetve ellenőrzésen vagy szervezett látogatáson részt vevők.

A biztonságos munkavégzés érdekében, a szem védelme elengedhetetlen!

A védőeszközt a munkáltató ingyenesen biztosítja. A védőeszközt természetben kell a munkavállalóknak átadni, és a munkáltató karbantartás, tisztítás, javítás vagy csere útján gondoskodik arról, hogy a védőeszköz használható, valamint megfelelő higiénés állapotban legyen.
A munkavállaló a védőeszköz használatáról érvényesen nem mondhat le, ezért a védőeszköz mellőzésére vonatkozó bármilyen módon tett nyilatkozatát figyelmen kívül kell hagyni.
A munkáltatónak olyan módon kell gondoskodnia a védőeszköz biztosításáról, hogy a védőeszköz rendeltetésszerű használhatóságát a munkavégzés során folyamatosan fenntartsa. Ennek elsődleges feltétele, hogy a védőeszköz úgy nyújtson védelmet a munkakörnyezeti kockázatokkal szemben, hogy eközben önmaga ne idézzen elő további veszélyt.

A kényelem fontos a napi használat során:

A védőeszközt úgy kell megválasztani, hogy védelmi szintje megtartásával feleljen meg a munkavégzés körülményeinek, illetőleg az ergonómiai követelményeknek és a munkavállaló egészségi állapotának.
A védőeszköz mindig legyen megfelelő méretű a viselője számára, ide értve azt is, hogy a szükséges igazítás elvégzése után illeszkedjen viselőjére.

A védőeszköz alkalmazásának fontos feltétele a használat időtartama. Erre vonatkozó korlátozást a gyártónak a „Tájékoztató”-ban közölnie kell a használóval.
Az egyéni védőeszközök megfelelősége tanúsítása a gyártó kötelezettsége, ami teljesíthető a tanúsítást végző bejelentett (notifikált) szerv által a követelmények szerint kiadott EK típustanúsítvánnyal, vagy a gyártó – egyébként minden esetben kiállított – EK-megfelelőségi nyilatkozatával.

munkaruházat

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: