MONDO; Stílusosan elegáns férfiruha nagykereskedés

MONDO férfiruha nagykereskedés

MONDO Fashion, férfiruha nagykereskedés, Bp., Színyei Merse u. 22-24.

MONDO férfiruha nagykereskedés

Mondo az elegáns, könnyed stílust, különleges életérzést kedvelő férfiak viselete. Természetes lazaság, charme-os elegancia, extravagáns viselet. Magas minőség, jól eladható férfiruha nagykereskedés.

Divat és egyediség

A divatot könnyű követni, elég ha megvesszük a trendi divatáruboltok kínálatának egyes darabjait, de ha valaki egyediségre vágyik, annak nehéz dolga van.!.
El kell mennie az Ázsia Center Mondo Férfiruha nagykereskedés bemutató üzletébe és belemerülni a változatosság tengerébe. 
Természetesen szakszerű segítségről is gondoskodik a MONDO férfiruha nagykereskedés, akár stylist tanácsára van szükségünk, akár egy kisebb-nagyobb ruhaigazításra. Ott a helyszínen várnak bennünket a felkészült szakemberek a nyitvatartás ideje alatt.

Egy kis bemutató:

Ne érje be ennyivel, jöjjön el nézze meg, futtassa le az üzletében, meglátja frenetikus sikere lesz! Igazi áttörés!

A Mondo márkavédett, török tervezésű elegáns, könnyed stílusú férfi divat. Öltöny, ing, zakó, pulóver és sok egyéb sikkes ruhadarab.

A Mondo cég filozófiája: Természetes lazaság, charme-os elegancia, extravagáns viselet...


A Mondo férfiruha nagykereskedés viszonteladókat keres az általunk kizárólagossággal képviselt 5 (..!..) országban!MONDO férfiruha nagykereskedés térkép

  • Hazánkban,
  • Ausztriában
  • Horvátországban
  • Szlovákiában
  • Svájcban

Célunk, hogy minél több vásárlóhoz eljusson a Mondo kollekciója. Ennek megvalósításához kínálunk valóban különleges, egyedi, gyakorlatilag konkurencia nélküli márkát ês egyedi stílust. Az árfekvés igen jó, a minőség szakmai körökben is elismerten, szinte a legmagasabb szintet képviseli.

Jöjjön, legyen a sikerünk részese!

Budapest, 1063 Szinyei Merse Pál u. 22-24

mondo-budapest@hotmail.com
Ibrahim (06-30) 259 1105

Új - Új - Újdonság!
Akik szeretnek nagykerben vásárolni, de nem tudnak megvenni egy szortimentet, lehetőségük van az Ázsia Centerben egyesével vásárolni, parterüzletünkben! Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

MONDO férfiruha nagykereskedés

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: