Molnár Zsuzsanna ruhatervező, egyedi ruhák tervezezője

Molnár Zsuzsanna vagyok, ruhatervező, egyedi ruhákat tervezek és készítek hölgyeknek.

Szerencsésnek érzem magam, mert azzal foglalkozhatom, amit szeretek, jó érzés maradandót alkotni és nem hétköznapit. Kerülöm a közönségességet, fontosnak tartom a megrendelő személyes kívánságait és ezt ötvözöm saját ötleteimmel. Tehetségem már gyermekkoromban megmutatkozott, később kiváló eredménnyel végeztem tanulmányaimat ilyen szakirányban.

Minden nő szeretne különleges és vonzó lenni.
Egy jó ruha magabiztossá teszi viselőjét, kifejezhetjük vele egyéniségünket, stílusunkat.
Célom, hogy segítségemmel mindenki megtalálja a neki megfelelőt, ami kiemeli mindazt, amire büszke lehet, vagy elrejtheti kisebb hibáit.
Számomra mindennél többet ér, amikor látom az arcokon az örömöt, egy-egy ruha próba alkalmával.

A méretes ruhakészítésen kívül a konfekcióra készített ruháim márkái:

Mzs:"A dolgozó Nők hétköznapi ruházata
Aya Moletti:Molett nők divatja
Aya fashion:Az MZS prémiuma és alkalmi ruházat
Gothic Crow:Fiatalos többfunkciós ruhák

A konfekcióra gyártott termékeket van lehetőség felpróbálni!!!

Alkalmi ruhák:

Számomra mindennél többet ér, amikor látom az arcokon az örömöt, egy-egy ruha próba alkalmával.

Esküvői ruhák:

Az "X" szabás

molnarzsuzsanna-csíkos-ruha

Segít ellensúlyozni a test aránytalanságait: a vállak és a dekoltázs hangsúlyozásával szélesebbé tehetjük a vékony felsőtestet, ellenben a kiszélesedő "A"vonalú szoknya a túl keskeny és a túl nagy csípőt is arányossá teszi. A fazon szélesre szabott dekoltázsokkal a vállak oldalán futó vállpántokkal, vagy rövid buggyos ujjakkal jelenik meg. Ahhoz h az X szabás tökéletesen megmutatkozzon a figyelmet szalagokkal, övvel, masnival díszvarrással a karcsú derékra kell irányítani, így a tekintetek biztosan erre a részre fognak szegeződni.

Hercegnő fazonú esküvői ruhák

A klasszikus romantikus menyasszonyi ruha mai napig az esküvők egyik legnagyobb sikere. Ez a fazon főleg magas karcsú hölgyeken mutatnak jól. Az alacsony vékony hölgyeknél megtörténhet hogy a túl nagy ruha elnyomja az egyéniségüket. Ezt a problémát kiküszöbölhetik egy olyan ruhával aminek a felsőrésze hosszított szabású, és csak a csípőtől szélesedik ki a dús szoknyarész.

Empire fazonú esküvői ruhák

Ezt a típusú ruhát a magas és alacsony hölgyek részére is ajánlom, mert a mell alatti szabásvonalnak köszönhetően tökéletesen elrejtik a lábak valódi hosszát. Nem szükséges tökéletes alkat hozzá, hiszen a derékon és popsin lévő plusz kiló rejtve marad bizonyos határokig. A ruha felső része szűkre szabott, mell alatt, pedig lágyan omlik a földig. Ennek a ruhának a legnagyobb előnye, hogy a melleket kiemeli, nagyon szép dekoltázst kölcsönöz. Kismamáknak jó választás.

Godet-szabású esküvői ruhák

Ez a fazon maga az elegancia, kiemeli az alakot, szexi és csábító.Nőies, nagyvilági, dívákat idéző fazon.A modern és elegáns esküvők tökéletes kiegészítője. A ruha szabása előtérbe helyezi a derekat csípőt és a feneket, ezért olyan nőknek ajànlott akik arányos testfelépítésűek.

Sellőfazonú esküvői ruhák

Ez a fazon tökéletes választás az olyan nők számára akik imádják a szexi megjelenést. Érzéki, elegáns és nőies. A ruha szorosan követi a test vonalát, térdtől kiszélesedik és uszályban végződik.
A sellő fazont leginkább tökéletes alakkal megáldott hölgyeknek ajánlom.
Teltebb hölgyek is választhatjàk de csak akkor ha domborulataik arányosak!
Molnár Zsuzsanna - esküvői, menyasszonyi és alkalmi ruhatervező | Sellőfazonú esküvői ruhák

A vonalú esküvői ruhafazon

Az"A"vonalú szabás deréktól vagy a csípőtől kezdődően szélesedik egészen az aljàig.Szűk felsőrésszel általában fűzővel kombinálva még szebb alakot kölcsönöz annak a menyasszonynak is, akin van néhány plussz kiló. Ez a ruhafazon a legjobb választás,vékonyabb felsőtesttel és erősebb csípővel és combbal megáldott hölgyek számára. Azoknak az aráknak ajànlom, akik elsősorban dekoltázsukat és derekukat szeretnék hagsúlyozni, de elrejtenék a feneküket és combjukat.

 

Molnár Zsuzsanna

1025 Budapest, Szeréna 38.
+36 (20) 425-5220
suzy.m80@gmail.com
www.molnarzsuzsa.hu

Heti nyitvatartás: 

Hétfőn: 15.30 - 20h-ig | Szerdán: 15.30 - 20h-ig | Pénteken: 15.30h - 20h-ig | Szombaton: 9h - 12h-ig 

You may also like...