Marco Renzo – férfi ruhák, szakértelemmel szívből;

Marco Renzó na

Marco Renzo – férfi ruhák és cipők, szívből; A Marco Renzo ingek, nadrágok, zakók és öltönyök több szempontból is különlegesek. Páratlanok stílus tekintetében is, de még egy bűvös összetevő gondoskodik egyediségükről: az a szakértelem, energia és szeretet, amellyel ezek a ruhák születnek.
Marco Renzo – férfi ruhák, szívből;

„Szerelmes vagyok a munkámba” – mondja lelkesen az üzlet török tulajdonosa, aki személyesen álmodja meg és gyártatja a darabokat, sőt, olykor-olykor még magát az anyagot is! Mert az a cél, hogy a minőség és az elegancia kedvező árral párosuljon, amit el is ér a Marco Renzo márka.

A minőséghez, a kényelmes viselethez 100% gyapjú, bambusz, és csakugyan 100% – vagy nagyarányú – pamut alapanyagok járulnak hozzá, akár saját festésű fonalakból elkészíttetve, saját tervek alapján, emellett a 30 éves tervezői tapasztalat és a kiemelkedő, szívből jövő maximalizmus is biztos kulcs a kvalitáshoz. „Öröm látni a vevők örömét. Ez a legfontosabb” – vallja a tervező.

A Törökországban születő férfiruhák normál és karcsúsított, konzervatívabb és modernebb fazonban is kaphatók, így a 39-46-os méretű ingek és 46-62 méretű zakók között minden korosztály megtalálhatja az ideális darabot. S bármelyik árnyalatot is választják, biztosak lehetnek a harmonikus megjelenésben, hiszen a gombokat, cérnákat, címkéket és szöveteket – vagy akár szövetrétegeket – gondos kezek és jó szemek válogatják össze.

Ahogy azon kiegészítőket is, amelyek ugyan nem saját készítésű nyakkendők, övek és sálak, de remekül passzolnak a divatos Marco Renzo ruhákhoz.


Marco Renzo – férfi ruhák, szívből;


Újdonság nálunk! Sportos és elegáns cipőinket megtalálod üzletünkben! 
Marco Renzo - Fashion Trend Center 

 


marco renco alsó képMinőségi férfi ruházat megfizethető áron!
Trend2 Budaörs, Gyár u. 2.

Nyitva tartás:

H - Cs:
8.00 - 16.00

Péntek:
8.00 - 13.00

Vasárnap:
8.00 - 14.00

Tel: 06 70 212 53-85

Marco Renzo – Férfidivat, férfi ruhák, szakértelemmel

You may also like...

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: