m-fehernemu.hu; az igazi fehérnemű webáruház

Tüske Bt- m-fehernemu.huGyönyörű női és férfi fehérnemű, hálóruha és pizsama, melyekből mindenki tud választani. Kialakíthatja saját stílusát ezekből a divatos és trendi alsóneműkből! https://www.m-fehernemu.hu/

 

Kínálatunkban találhat exkluzív csábító darabokat, de varrás nélküli melltartókat és egyszerű klasszikus fazonokat hétköznapi viseletre is.

Melltartóink között típus szerint is böngészhet, hogy a tökéletes darabra találjon, mely hangsúlyozza előnyeit.
Melyik az Ön kedvence?  A természet telt formákkal ajándékozta meg? Szeretene praktikusat, vagy alkalmit?
Melltartó levehető pántokkal vagy a kedvelt push-up fazont?

Kétrészesek, body-k, nem csak az intim pillanatokat teszik emlékezetessé, hanem kényelmes könnyű és természetes megjelenést biztosító darabok.

Csupekné Marika:

-"A Tüske Bt.-t 1997. augusztusában alapítottam meg. Ebben az évben leszünk 20 évesek a piacon. Évek óta saját importtal dolgozunk. Mi mindig úgymond nagykereskedéssel foglalkoztunk.

Különleges döntésre szántam el magam! Az árukészlet legnagyobb részét, természetesen nagy örömömre, de megveszik a kiskereskedői partnereim és én ennek ellenére szeretném kiszolgálni az egyéni vásárlókat is, akik keresik a különlegesen szép és mégis elérhető árfekvésű gyönyörű feherneműket. Ezért nyitottam ki az on-line áruházam kapuját, méghozzá elég szélesre ahhoz, hogy könnyen és egyszerűen találja meg bárki a kedvenc ruháját, alsóneműjét.

A webáruházunk az első kiskereskedésünk...

A választékunk nagyon széles, és bízom benne, hogy az áruházat látogatók találnak kedvükre való terméket és nem csak látogatók, hanem elégedett vásárlók is lesznek.

A célom mindig az volt, hogy a piac és a vevők igényét kiszolgáljam, és minden vásárló elégedett legyen a kínált termékkel, mert az elégedett vevőnél nincs jobb, úgy gondolom.

A kínálatunkban vannak olyan termékek amelyek csak nálunk kaphatóak. A webáruházban igyekeztem elfogadható árat kialakítani, de a kialakított árak mögött minőségi árut kap a vásároló. Kaptam olyan telefont a nagyméretű melltartóra, 🙂 hogy miért ennyi, 🙂 mert Ő csak 10 ezer körül kap magára..!.."

Hálóruha

Férfivilág:

Fiú, lányka, kamasz, bakfism-fehernemu-saját stílus könnyedén

Saját stílus, könnyedén

Ajánlat 100 feletti körméretre…You may also like...