Luizza Hungary; Luizza Exclusive Plus Size Kis- és Nagykereskedés

luizza hungary plussz size divat

Luizza Hugary a Luizza Fashion hivatalos kizárólagos magyarországi forgalmazójaként megnyitottuk kis- és nagykereskedésünk kapuit, a budaörsi Fashion Trend Centerben.

Vállalkozásunk keresett együttműködő partneri viszonyban áll, hogy az egyes fogyasztói kiskereskedelmet folytató üzletkötések készítsék el, és szeretné, ha még inkább magukhoz kötötték.

Ehhez a Luizza Hungary biztosítja:

  • egy kiváló minőségű terméket
  • ha a kollekciót és a választékot, aminek mindig nincs versenyciája
  • jó árrést
  • egyedülállóan alacsony árakat vásárlói számára
  • PR és marketing kampányokat, amik célja az ön boltjába irányítják a vevőket
  • egy korlátozott viszonteladói létszámot, garantált piacot egyedül kell használni

Ha ajánlatunk felkeltette az érdeklődési lehetőséget, akkor vegye fel a kapcsolatot az info@missplus.hu címen, vagy regisztráljon az ellenőrzés során:

Adjunk kiváló kiválaszt a vevőinknek a Luizza Hungary segítségével!

2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1. | webbutik@freemail.hu | tel: (06-20) 413 4137 | https://www.facebook.com/luizzahungary/

luizza hungary plussz size divat
Hazánkban meglehetősen nagy az aránya azoknak, akiknek nem sikerül rátalálni a saját stílusukra. Még nehezebb helyzetben vannak azonban azok, akik túlsúlyosak, hiszen több mindenre kell odafigyelniük és a kínálat is sokkal kisebb az ő esetükben.

luizza hungary plussz size divat

Kőbe vésett szabályok a divatban nem léteznek, az öltözködéssel kapcsolatban viszont fontos megjegyeznünk pár alapszabályt és ezek után nem is tűnik majd olyan nehéznek egy megfelelő ruhatár összeállítása.

Ne akarjon nagyobbnak tűnni!

A duci emberek hajlamosak a méretüknél jóval nagyobb ruhába bújtatni testüket, úgy gondolják, hogy ezzel eltakarhatják azokat a területeket, amelyeket nem kedvelnek magukon, pedig ezzel pont az ellenkezőjét érik el. A nagyméretű, buggyos ruhákat kerülje el mindenki, aki nem szeretne hajléktalannak tűnni.

A ruházatunkkal sok mindent elárulhatunk magunkról, nem tudhatjuk, hogy kivel futunk össze aznap, így próbáljuk mindig a maximumot kihozni magunkból, ne akarjunk slamposnak tűnni. Ugyanígy kerülnie kell a túl szűk ruhákat is, találjuk meg az arany középutat!

luizza hungary plussz size divat

Tévhit, hogy a túlsúlyos embereknek kerülniük kell a mintákat...

Igazából csak több odafigyelést igényel egy-egy ruhadarab kiválasztása. A különböző motívumok reneszánszukat élik, mindenki megtalálhatja a neki tetszőt. Ha Ön túlsúllyal rendelkezik, akkor inkább az apróbb minták felé orientálódjon.

You may also like...