lookz.hu • Eredeti ásvány és tengerész karkötők

LookZ karkötő Webshop

Ásvány karkötők:

Egyedi, stílusos karkötők az ásvány erejével. Vedd meg a legújabb darabokat online a LookZ oldalán, és fedezz fel új kedvenc karkötőket. Nézd meg a fenntarthatóbb minőségű és a kézzel készült prémium minőségű termékkollekciónkat...


LookZ karkötő Webshop

Brummel karkötők:

Brummel karkötőink egyedülállóak. Valódi bőr és fém alkotóelemekből kézzel készítettük, hogy biztosítsuk a legmagasabb minőséget.  Ezek az ultra elegáns valódi bőr és paracord Brummel karkötők kiemelt darabjai lehetnek a kiegészítőidnek.


 A Brummel kapocs:

1890-ben Edward Inglefield hadnagy egy teljesen új technikát dolgozott ki a jelzőzászlók használatára az angol haditengerészeti hajókon. Inglefield egy olyan módot keresett a zászlók felhúzására, hogy azok teljesen kibontakozzanak és könnyedén láthatóak legyenek a földről és vízről egyaránt. Találmánya egy kapocs volt, ami Inglefield kapocs néven lett híres és később a Brummel kapocs nevet kapta. A 19. századi tengerésztiszt lépéseit követve a LookZ-nál egy újító frissítést készítettünk a klasszikus nautikai karkötőnek. Ezek az ultra elegáns klasszikus paracord és bőr karkötők ugyanazt a kapcsot kapták, amit több mint 120 éve alkottak meg. Az újra gondolt karkötőket itt, a LookZ Brummel kollekciójában lehet megtekinteni. Szerezd be karkötőd személyre szabott gravírozással most ajándék párnázott díszdobozban!


 Miért minket válassz?

A LookZ virágzik az ötletekben, felfedezésekben és a szépség emelte designban. “A körülöttünk élő világ a mi folytonos ihletünk. – Nálunk csak kézműves, minőségi és stílusos karkötőket találsz – Magyarországon elsőként forgalmazzuk a Brummel kapcsoskarkötőket – Természetes ásványokat használunk a gyártáshoz – Ásvány ékszereink egyediek, hiszen nincs két egyforma ásvány – Karkötőinket akár egyedi gravírozással is kérheted – Minden termékünk mellé ajándék díszdobozt adunk – Folyamatos akciókkal és kedvezményekkel várunk – Nem vagyunk sem olcsóbbak sem drágábbak, mint más webáruház – Mi garanciát vállalunk a termékeinkre – Ügyfélszolgálatunk mindig segítségre kész, minden kérdésre gyors megoldást kínálunk – Kézzel készített termékeinket akár két nap múlva kezedben tarthatod – Termékeinket megbízható futárszolgálat juttatja el hozzád – Egyedi kedvezményekkel lepünk meg a megrendelt csomagodban És ne feledd, mi csak a tökéletes ajándékot garantáljuk, a felejthetetlen pillanatot Te adod!

LookZ karkötő Webshop

Sokkal érdekesebb a világ, ha a mindennapok során lenyűgöző kiegészítőket viselsz.


Elérhetőségek:

Lookz karkötő info@lookz.hu +36 70 403 5743 +36 70 583 2150 Facebook: facebook.com/lookzwebshop Instagram: instagram.com/lookz.hu 

LookZ karkötő Webshop

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?