Kendőszalon, egy igazán sokszínű kendőáruház;

Köszöntjük a Kendő Szalon Oldalon!

Selyemkendők medál dísszel.Számtalan kendő rajongó örömére végre megnyitottunk egy igazán sokszínű kendőáruházat. Törekszünk minél tágabb palettát felvonultatni ebből a csodálatos, sokoldalú és divatos kiegészítőből.

Széles választékot nyújtunk színekben, mintákban, stílusokban és az anyagok különbözőségében, hogy minél többen megtalálhassák az ízlésüknek megfelelő kendőket. Gondosan válogatott minőséggel, elérhető árakkal, barátságos hangvétellel és választást segítő ötletekkel kívánjuk kényelmesebbé és kellemessé tenni az áruházban történő barangolást.

Amit kínálunk:

Minden, ami kendő! Fergeteges választék, álomszép selyemkendők, körsálak, vállkendők. Ékszerkendők, különlegességek.

Folyamatos akciók és kedvező árak, minőségi termékek, széles színpaletta, sokoldalú termékkör, ízléses összeállítások, ritkaságok, különlegességek, egyedi darabok.

Hűséges vásárlóknak:

Kedvezmények, ajándékok folyamatosan elérhető akciós termékek ajándék ötletek, bővülő termékkör.

Kínálatunk minden korosztály igényét kielégítheti. A laza, bohém, fiatalos stílustól egészen a klasszikus eleganciáig, - minden kedves Hölgy megtalálhatja az öltözködési stílusának megfelelő kendőket.

Őszi kedvenc, Selyemkendők medál dísszel.

Őszi kedvenc, Selyemkendők medál dísszel. Egyedi, különleges, dekoratív, laza, bohém, fiatalos stílustól egészen a klasszikus eleganciáig.

Nézzen körül, csemegézzen kedvére a színek és stílusok széles palettáján. Szeressük meg és emeljük méltó helyére a kendőket, e stílusteremtő, változatos öltözködést biztosító, egyéniségünket kifejező ruhadarabot. Kellemes nézelődést kívánunk!

Kendő Szalon

>>kendoszalon.hu/

Áruházunk internetes webáruház, utcai üzlettel nem rendelkezünk.

Őszi kendők:

Az évszakváltás közeledtével mindnyájan szeretnénk néhány új darab divatos kiegészítővel bővíteni a ruhatárunkat. A kora őszi langyosabb időben a finomabb szövésű anyagból készült, lenge darabokkal ékesíthetjük magunkat, mint például a divatos csősálak vagy a gyűrt kendők. Kendőszalon, őszi kendőkA késő őszi, hűvös és szeles időre a nagyobb méretű és vastagabb szövetből készült kendőinket ajánljuk, melyeket nem csak sál szerűen, hanem vállkendőként magunkra terítve is hordhatjuk.


Ügyfélszolgálat:  kendoszalon@gmail.com |  +36-70-511-4555

kendőszalon

You may also like...

1 Response

  1. 2017-04-04

    […] Amikor egy zöld színű kendőt viselő hölgy lép be az ajtón, mindnyájunk arcán átsuhan egy mosoly. Természetes szépségével és stabilitásával harmóniát sugároz maga körül. Frissessége és üdesége energiával tölti meg a teret. A zöld színt kedvelő hölgyek alapvetően természet-közeli beállítottságúak, kedvelik az aktív tevékenységeket, a mozgást, és szeretik az állatokat. […]

Vélemény, hozzászólás?