Lengyel LENVÁSZON gyerekcipő nagyker és kisker

ZETPOL MAGYARORSZÁG; Kacper Bt.;

Rovó István, +36 20 9 327 581
Webshop, személyes átvétel; 5900 Orosháza, József A. u. 10.

Gyerekcipők, gumicsizmák nagy választékban!

A 2018 Nyár első új modelljei már kaphatók az áruházunkban.

Hajlékony de vastag talp, dupla rétegű vászon felsőrész, tripla sarokmerevítés, vászon vagy bőr betét, lélegző talp, bélelt vagy bélés nélküli gumicsizmák, hótaposók. kacper.hu

Sorok vásárlása nem kötelező,

LENVÁSZON gyerekcipőkami csökkenti a viszonteladóink kockázatát és rugalmasabbá teszi az együttműködést. Ha még nem próbálta ki termékünket, rendelje meg mihamarabb. Az első vásárlásra 1 hetes visszavásárlási garanciát adunk.

A termékek többsége rendelkezik a Központi Cipőipari Laboratórium mellett működő Gyermekcipő Szakértői Bizottság  „Kiváló Cipő" minősítésével. 

 

A Francia leánycipőt származását meghazudtolva hagyományos kalocsai minták díszítik.Lengyel, LENVÁSZON gyerekcipők - ZETPOL SZELLŐZŐ TALPAK

A Magyarországra behozott termékeket külön minőség ellenőrzésnek vetjük alá, ennek köszönhetően az eladás/reklamáció arány minimális.

ZETPOL SZELLŐZŐ TALPAK

védelem a túlzott izzadás ellen
talpat stabilizáló profilozott oldalak
a gyerek lábujjait védő, emelt cipőorr
csúszásgátlás magas és széles orr kényelmes felvétel és könnyű becsatolás kényelmes profilozás modern minták és hímzések
merevített sarokrész rugalmas és hajlékony talp bőrből készült betét, a láb boltozatát modellező kiemelkedéssel (alatta habbal). A természetes bőr felszívja a nedvességet így elkerülhető a bepállás. A bőrbetétek szigetelnek és részben lépéscsillapító szerepet is betöltenek, komfortosabbá téve a cipő viselését.

Főbb jellemzők:

BIZTONSÁGOS Kacper; KÉNYELEM GYERMEKÉNEK

ZETPOL termékek 90%-át kitevő vászoncipők felső részekét rétegben ragasztott vászonból készül.
A belső réteg vagy natúr színű lenvászon, vagy színes természetes anyag, a melegebb modelleknél frottír.
A külső réteg vászon, farmervászon, plüss, velúrutánzat, amelyet általában valamilyen himzés díszít vagy festett mintázat.  A sarokrész plusz egy réteg merevítést tartalmaz.

talp vastag, de hajlékony (gumiszerűen viselkedő) műanyagból készül. A talp sarokrésze magasított, főleg a 18-27 kategóriában van jelentősége, mert hozzájárul ahhoz, hogy a kisgyermek lába egyenesen álljon.

LENVÁSZON gyerekcipők

36-os méretig a cipők vagy gyárilag már rendelkeznek megelőző talpbetéttel vagy kérhető, hogy talpbetéttel szállítsuk.LENVÁSZON gyerekcipő LENVÁSZON gyerekcipő

cipők rögzítés szempontjából is változatosak. A csatos modellek szabályozhatósága folyamatos. A tépőzáras modellek könnyen kezelhetők és bizonyos határok között szabályozhatók is. A fűzős cipők nehezebben kezelhetők, viszont sokkal jobban szabályozhatók, és sokkal egyenesebben tartják a kisgyermekek lábát. A belebújós és gumis modellek előnye a könnyű kezelhetőség.

Termék tulajdonságok

  • A Francia leánycipőt származását meghazudtolva hagyományos kalocsai minták díszítik.
  • Az Ania fűzős kiscipőt elsődlegesen az első lépéseiket próbálgató kislányoknak ajánljuk – egyenesen tartja a lábat.
  • A Jagoda még vászon cipőben is elegáns modell.
  • A Czesio könnyen kezelhető, tépőzáras fiús modell.

MITŐL JÓ EGY GYEREKCIPŐ?

Miről ismerheted fel az egészséges gyerekcipőt?

A megfelelő gyermekcipő, ami tökéletesen illik a lábhoz, több összetevőből áll: megfelelő talphossz, ami a lábhosszból, és a ráhagyásból tevődik. A ráhagyás azért fontos, hogy szabad mozgási tere legyen a lábnak a cipőben, ami a lábujjaknak biztosít elegendő helyet mozgás közben, hogy a cipő ne nyomja. Ezek mellett természetesen fontos a cipő talpának rugalmassága, mely segíti a járást.

 

Rugalmas vagy kemény talp?

A láb tulajdonsága, hogy az izületek mozgás közben rugalmasan viselkedne. Ehhez szükséges a rugalmas cipő talp.

Hogyan jövök rá, hogy mikor lesz kicsi a cipő?

A szülőnek rendszeresen oda kell figyelnie a lábra, hogy van-e esetleg piros folt a láb külső és belső oldalán, a lábujjakon és a sarok résznél. Ha ilyet tapasztal, akkor valószínű, hogy a cipő mérete már nem megfelelő. A gyerekeknek általában magasabb a fájdalom küszöbük, mint a felnőtteké, így előfordulhat, hogy zavartalanul hordják az a cipőt, mely már kicsi a lábukra. Érdemes 2-3 havonta megmérni a gyermek lábát, mert 2-4 éves korban a gyereklábak évente 2-3 méretet is nőnek, később persze leredukálódik 1-2 méretre évente.

Mi történik, ha túl kicsi a cipő, vagy túl nagy?

Ha túl kicsi a cipő, akkor amellett, hogy nyomja a lábat, még el is deformálhatja. Ha túl nagy, akkor pedig nem fogja meg a lábat, és csúszkálhat a cipőben, ami akadályozhatja az egyenletes járást.

Betétes vagy betét nélkül jó egy gyerekcipő?

Természetesen a legegészségesebb, ha mezítláb jár a gyermek, de mivel egy idő után szüksége lesz cipőre, ezért talpbetét és talpbetét között is van különbség. A betét arra szolgál, hogy kicsit kényelmesebbé tegye a járást az egészséges lábnak, de nem feltétlen szükséges. Ha hosszútávon nagyon kitámasztjuk a talpat, akkor az izmok, melyek a talp rugalmasságáért felelnek, azok ellazulnak, és ezzel egy esélyt adhatunk a lúdláb kialakulásának.

Forrás:

http://zetpolweb.hu/spg/289935/Mitol-jo-egy-gyerekcipo

zetpol gyerekcipő

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: