Illatarzenál az Eredeti Parfűm Webáruház


illatarzenal.hu - parfumkucko.hu - parfumbirodalom.hu
Illatarzenal .hu - Áruházunk kizárólag eredeti parfümöket forgalmaz, ezért 100%-os visszavásárlási garanciát vállalunk az összes általunk forgalmazott termékre. Illatarzenál webáruház
illatarzenal.hu - parfumkucko.hu - parfumbirodalom.hu
  

Az illatarzenál parfüm kínálatban valamennyi neves márkát megtalálja, számtalan illatkompozíció közül választhat minden hölgy és úr.

A megrendelt parfümök kiszállítása az egyeztetett címre, DÍJTALAN! Minden parfüm mellé illatmintát adunk ajándékba!

illatarzenal.hu - parfumkucko.hu - parfumbirodalom.hu
  
illatarzenal.hu - parfumkucko.hu - parfumbirodalom.hu

parfumkucko.hu

parfumbirodalom.hu

illatarzenal.hu - parfumkucko.hu - parfumbirodalom.hu

Parfüm gyárak, gyártók:

Nők:   illatarzenal, Nők

Férfiak:  illatarzenal, Férfiak

Áruházunk kizárólag új, eredeti és sértetlen csomagolású termékeket forgalmaz:

illatarzenal.hu  -  parfumkucko.hu  -  parfumbirodalom.hu

A teszterek csak csomagolásukban különböznek a díszdobozos kiszereléstől. Egyszerű dobozban, vagy doboz nélkül és általában kupak nélkül kerülnek forgalomba. A kiszállításhoz, hogy az üveg ne sérüljön, általában a doboz nélkülieket is beletesszük valamilyen dobozba. Előfordulhat, hogy az így igénybe vett dobozon más felirat van, ezért szíves elnézésüket kérjük.

Maga az üveg és a benne található parfüm minősége, mennyisége ugyanaz mint a díszdobozos, és természetesen hiánytalan.

  

Illat történelem.

"Nem mindegy milyen az illatunk, de honnan is indult?

Majdhogynem az ősembertől, hisz már ő is égetett illatszerzés céljából gumifát és gyantás fenyőket. Ha pedig valakinek eszébe jutna illatos történelemkönyvet készíteni, abban az ókori Egyiptomnak minden bizonnyal tömjén- és mirhaillata volna, de magukat is illatosítottak virágokkal, melyeket olajba áztattak és átszűrtek. A görögök a padlóra és a falakra is locsoltak belőle, a rómaiak pedig a ruhájukra és a fürdőbe. A kora középkor már jázminillatú volna, az arabok ekkor találták fel a desztillálást, s terjedt el a köszönés: Jázminillatú reggelt! Az illatos növényt ugyanis hajnalban gyűjtik, évente sokat is exportálnak belőle.

Európa csak a XVI. századtól kerül fel az illattérképre, ám ott hamar központi helyet szerez: hamarosan Grasse, a dél francia kisváros lett a világ illatközpontja. Innen ontja aztán a XVIII–XIX. század a levendula-, ibolya- és rózsaillatot.

A parfümöket azóta használják hölgyek és urak – s ami a mai fülnek furcsa: ugyanazokat. Mert csak a XX. században válnak szét a termékek női és férfi illatokra, melyek ma már többek akarnak lenni puszta illatélménynél: életstílust ígérnek, nyílt és rejtett üzeneteket közvetítenek. Így mindenki kedve, szándéka és pénztárcája szerint fedheti el teste eredeti-őszinte üzeneteit."

(Szabad Föld)

A parfümök is különböző koncentrációban kerülnek piacra, ezeknek külön neveket adnak:

Perfume extract (Extrait)
Ebben van a legtöbb parfümolaj, 20-40%. A legtöbb ilyen parfüm körülbelül 25%-ot tartalmaz. Nem túl gyakori változat és meglehetősen drága.

Eau de Parfum (EDP)
Az egyik leggyakoribb és legnépszerűbb koncentráció, 10-30% között (átlagosan 15%). Megfizethető, de az Eau de Toilette-nél drágább.

Eau de Toilette (EDT)
A másik leggyakoribb koncentráció. Az Eau de Parfum-nél kevesebb illatanyagot tartalmaz, emiatt könnyedebb parfümfajta. Újabban piacra dobtak parfümöket "Eau fraiche" megnevezéssel is, ez is Eau de Toilette-t takar. Általában olcsóbb, mint az Eau de Parfum.

Eau de Cologne (EDC)
Eredetileg egy konkrét parfümmárka, amit a németországi Kölnben készítettek. Németországon kívül ez az elnevezés általában alacsony koncentrációjú parfümöt jelent.

Illatarzenál

Nézze meg legújabb akcióinkat a facebookon!

illatarzenál, a perfűm webáruhz

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?