iDO olasz gyermekruházat 0-16 éves korig a Minibrands képviseletében

iDO a Minibrands képviseletében:

Az 1998-ban alakult S&Sz Kft. tevékenységi köre a kezdetek óta bébi- és gyermekruházat, babakocsi, bútor és egyéb kiegészítők kiskereskedelme, a siófoki Baby Center üzletben, és Nagykereskedelem a Trend2 Nagykereskedelmi üzleházban (1017 üzlet)

Tel: (70) 458 32-60  | info@sandsz.hu

ido-gyerek- ruha

Nagyker nyitvatartás: H - CS: 8.00-14.00  P: 8.00-13.00  V: 7.00-13.00


iDO bébi és gyermekruházat üzletpolitikája, hogy a lehető legjobb minőségű és a szigorú európai követelményeknek megfelelő termékeket forgalmazzuk, így kiszolgálva vásárlóink igényeit.

Az S&Sz Kft. 2007. óta foglalkozik az iDO márkanevű olasz gyermekruha ügynöki tevékenységével, a márka kizárólagos magyarországi képviselete. 

2007 óta foglalkozunk olasz, német, spanyol cégek termékeinek nagykereskedelmi forgalmazásával,

A Sterntaler online áruház a legjobb cím a divat, a játékok és a gyermekfelszerelések számára.

A mi kínálatunkban gyermek- és bébiruhák találhatók az UV-védelemhez, mint esőruha, alvó és kiváló minőségű játékok számára a lányok és fiúk számára. A legmagasabb színvonalon gyártjuk és mindig figyelünk a minőségre és a fenntartható gyártásra mindenki számára.

Sterntaler online áruház babakelengye

Sterntaler babafelszerelés. Az újszülötteknek szükségük van a közelség és a biztonság érzésére. A méhben jótékony határaik vannak, és biztonságban tapasztalják. A Sterntaler csecsemő felszereltsége kielégíti ezt az érzést, mert a puha anyagok nyugodtan aludni tudnak a baba, óvatosan becsomagolva és jólétet adva.


iDO bébi és gyermekruházat, az elmúlt 9 év során folyamatosan bővülő partnerhálózata révén érte el a jelenlegi piaci pozícióját. A iDO márka ezen idő alatt vált a magyar vásárlók közkedvelt, keresett termékévé. iDo gyerek logó

A iDO bébi és gyermekruházat ( http://www.ido.it/ ) Olaszország piacvezető márkáinak egyike, Európa szinte összes országában képviselteti magát. Az évszakonként megújuló kollekciók a közismert olasz stílusjegyeket viselik, és a kiváló olasz tervezők munkáját dicsérik.

Termékek:

  • bébitől a tinidivatig minden méretet magában foglal.
  • Az iDO bébi és gyermekruházat termékeke kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, a gyermekek igényeit szem előtt tartva.Az anyagok megfelelnek a szigorú európai minőségi követelményeknek. A kollekciók mindig az aktuális olasz divat szerint készülnek sportostól az elegánsig:
  • rugdalózó, overál, farmer, pulóver, jogging, kabát, kiegészítő

 

iDO bébi és gyermekruházat

Minibrands - iDO olasz gyermekruházat 0-16 éves korig a Minibrands képviseletében

 

iDO bébi és gyermekruházat:


You may also like...

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: