Honey by Anita Telek, Molettruha gyártás, nagykereskedés

Honey by Anita Telek, Molettruha / teltkarcsú ruha tervezés, gyártás és nagykereskedés

"A divattervezés ötvözi az esztétikát, a formát, a funkcionalitást, és innovatív módon kiemeli a termékei egyedi tulajdonságait.  A Honey termékek a legmagasabb elvárásoknak megfelelően készülnek mind formailag, mind pedig anyag felhasználás tekintetében!"

Telek Anita a HONEY ruhamárka tulajdonosa például ezt mondta: Már kora gyerekkorom óta érdekel a divat, az öltözködés, és ez a vágy, hogy a divattal foglalkozzam komoly álommá nőtte ki magát.. Így elég korán bele is vágtam a készítésbe 16-17 évesen!
 
Sokat változik, fejlődik a divat szakma, szóval tényleg igazi kihívássá vált tartani a ritmust az élmezőnyben.

Profilom:

A molett/teltkarcsú ruha gyártás

 Úgy látom, hogy a hazai piacon az egyedi trendnek megfelelő kényelmes divatos kis szériás darabokból szűkös a választék molett vonalon!
Így igyekszem ruháim tervezésénél ezekre figyelni! Termékeim a legmagasabb elvárásoknak megfelelően készülnek mind formailag, mind pedig anyag felhasználás tekintetében!
 
2016 ban indult el a Honey márka, és a  további kollekciókat is komoly tervekkel indítottam útnak!
 
2016 Szeptember közepén nyilt meg  a Honey nagykereskedés! Ide várom a leendő viszonteladókat az egész országból és természetesen innen Kecskemét a szűkebb hazám környékéről is! Igyekszem arra figyelni,hogy egy egy városban maximum 1-2 üzletben forgalmazzák a Honeyt!
 
 

Honey nagykereskedés (Podmaniczky u. 77)

Nincs új a nap alatt ezt tudjuk jól 🙂   Mottóm: "Légy mindig Divatban teltkarcsúan is!"
Ez az elv vezérel az anyagok kiválasztásánál, a modellek megálmodásakor, tervezésekor!

A molettruha nagykereskedésünkben a partnereink nagyon komoly marketing támogatást is kapnak a Honey by Anita Telek folyamatos népszerűsítése segítségével. 


 
1064 Budapest, Podmaniczky u. 77 | Szabó László | +36 20 390 22 77 | info@molettfashion.hu
A Honey nagykereskedés kínálatába beletartozik a a különböző anyagokból készült nagyméretű divatos nadrágok, ugyanúgy mint a változatos színű, és díszítésű felsők, blúzok, tunikák, ruhák -egészen 44 - 54 (.!.) -es méretig.
Folyamatosan megújuló kínálattal törekszem a a viszonteladók és a vásárlók megnyerésére!!!

A Honey márkanév a minőség garanciája rendületlenül, természetesen nem csak a nagyméretre fókuszálunk,  hanem figyelünk a méret szortimenten kívűl azokra az igényekre is, amik egyediek.

Sokan beltéri ruhát, kosztümöt szeretnének, mivel az utazáson kívűl ott töltenek benne sok időt, sokan épp ellenkezőleg a Street Fashion kedvelői, sok kültéri programjuk miatt.


Lajosmizsén is megtalálható egy - kis és nagykereskedésünk - : 
Ybl Miklós út 4 szám alatt alatti PLUSZ SIZE showroom 

 

molettfashion.hu nagykereskedés alapvetés

Az átlagtól eltérő alkatú, teltebb megjelenésű hölgyek számára mindig problémát jelentett a megfelelő ruhadarab megtalálása.

Célunk, a divatos és fiatalos megjelenés lehetősége a molett hölgyek számára is, korosztálytól függetlenül.

Kínálatunkban számos külföldi gyártású egyedi ruha található meg.  A limitált darabszám sok előnnyel jár: választékunk hétről hétre megújul, mindig újabb, trendi, egyedi darabok közül válogathatnak vásárlóink.

Kollekciónkat azoknak ajánljuk, akik modern és színvonalas külsőt szeretnének tükrözni. Ruháinkat kellemes szabásvonalak, lágy anyagok, könnyed viselhetőség, valamint az aktuális divatszínek jellemzik. 
Sikerünk alapja: merünk gömbölyded formára is fiatalos, modern stílust megálmodni. Ruháink 42-54-es méretben is csinos szabásúak, fiatalosak, divatosak.

Honey by Anita Telek Plus Size Nagykereskedés (molettfashion.hu)

Molettfashion- nagyméretű női ruha

You may also like...

%d blogger ezt szereti: