Grandtex. EU, új női és férfi divatmárkák nagykereskedése

Grandtex. EU kft. nagykereskedés

A Grandtex képviselete 2016 -ban új női és férfi divatmárkákkal tört be a magyar a piacra. A 26 éve működő családi vállalkozás évtizedek óta sikeresen képviselteti magát Szlovákia egész területén, valamint Csehországban.

Magyarországon 2016 márciusában nyitották meg bemutatótermüket a Fashion Trend Center-ben.
A nagykereskedés főként spanyol, olasz, portugál valamint lengyel márkák forgalmazásával tevékenykedik.

Választék:

Választékukban egyaránt megtalálhatók prémium kategóriás női és férfi alkalmi viseletek, valamint versenyképes márkákat is forgalmaznak a divatos hétköznapokra, azok számára, akiknek fontos az igényes megjelenés.

Újdonságaink: 

A Grandtex. EU kft márkái a Fashion Trend Center legfelső szintjén a 3.12-3.13-as számú bemutatótermekben tekinthetőek meg, illetve előrendelhetőek.

Országszerte várják viszonteladók jelentkezését, és prémium márkáik esetében természetesen kizárólagosságot is biztosítanak az adott településen.

Nagykereskedés címe:

Grandtex.EU Kft.

Tel.:06/30-473-53-63
e-mail: grandtex16@gmail.com

Facebook: Grandtex.EU Kft.

Grandtex.EU Kft.

Viszonteladók jelentkezését várjuk!

Olyan ruházati üzlettel rendelkező vállalkozók jelentkezését várjuk, akik különleges, egyedi márkákkal szertnének kitűnni az egyre növekvő ruházati piacon!

Olasz, spanyol, portugál női és férfi márkáink ősz-tél 2018-19-es kollekció elsőként a brnói divatvásáron rendelhetőek meg. (Február végétől március végéig előzetes időpont egyeztetéssel a budaörsi Fashion Trend Centerben lévő bemutatótermünkben mutatjuk be a kollekciókat.)


Jelenleg spanyol, portugál, olasz, lengyel férfi illetve női márkákat forgalmazunk.

Évente két alkalommal (februárban, augusztusban) mutatjuk be a külföldi tervezők által kreált kollekciókat a Kabo-Styl Brno-i divatvásáron. A budaörsi Fashion Trend Centerben is szezonról szezonra bemutatjuk a kollekciókat, ahol szintén előrendelhetőek.

Márkáink közt tudhatjuk a spanyol Olimara prémium női divatmárkát. A tervező szezonról szezonra meseszép koktélruhákkal, estélyiruhákkal, overallokkal, kalapokkal rukkol elő. Különleges ruhái, széles szín skálája, kortól és mérettől függetlenül igazodik a hölgyek stílusához.
Ana Sousa portugál márkánk az extravaganciát képviseli. A total look brand választékában egyaránt találhatóak casual darabok - farmerek, pólók, dzsekik - , business outfitek - letisztult ám mégis extra kosztümök, second slim nadrágok, blúzok. Természetesen a különleges alkalmakra is gondolnak a tervezők nőies koktélruhákkal, overallokkal, hosszú estélyiruhákkal.

Ana Sousa évről évre különlegesebbnél különlegesebb kiegészítőkkel - ridikül, cipő, öv - is előrukkol. A márkát főként kozmopolitán, az extravaganciát kedvelő hölgyeknek ajánljuk, kortól függetlenül.

… egy márka mely a kifinomult divat egyszerűségét és annak eleganciáját ötvözi kompromisszumok nélkül.
A Four.ten industry egy 30 éves múlttal rendelkező olasz férfimárka, amely kreatívan újragondolja a klasszikus férfidivatot és egy fesztelen, modern, szabad stílust hoz létre.
A kínálatukban divatos és innovatív outfit-ek találhatóak – nadrágok, farmerek, zakók, mellények széles választékban. A tervezéstől a gyártásig minden munkafolyamat Olaszországban zajlik, a márka ezzel is biztosítani szeretné a kiváló minőséget és a kifinomultságot.
Szintén a minőséget hivatott alátámasztani a hagyományos nápolyi szabás, mely kimagasló hozzáadott értéket jelent, mint Olaszországban, mint a világ egyéb tájain is. A márkát versenyképes árai teszik még vonzóbbá.

A Four.ten. industry hitvallása a megalkuvás nélküli minőség mind az anyagok, mind a technikai megoldások terén. A ruhák stílusa élénk, városi – cool, de alkalmi viseletként is megállják a helyüket. Minden kollekció a kozmopolitán, modern stílust kedvelő férfiaknak készül, akik szeretik a jellegzetes olasz fazonú nemzetközi divatcikkeket.

Silvio Bertone platinum brand öltönyei, mind mind minőségi spanyol alapanyagokból készülnek, mint a gyapjú, selyem, likra. További előnyei, széles méretskálája, illetve kombinálható méretei (nadrág, zakó).

Lassar - smart casual wear - havonta megújuló zakó modelljei a hétköznapok elegáns megjelenését biztosítják.

Collection Adam - exclusive men's ties - folyamatosan megújuló, hatalmas nyakkendő és egyéb férfi divat kiegészítők is megtalálhatóak kínálatunkban.

GT collection - casual wear - ingek, zakók, nadrágok a mindennapi stílusos megjelenésért

 

Viszonteladók jelentkezését várjuk városra szóló kizárólagos képviselettel.

Érdeklődni a 0630-473-5363-as telefonszámon lehet, vagy e-mailban: grandtex16@gmail.com

 

Nagykereskedés márkák

GT collection ing:

Grandtex Adam Collection kiegésszítők

- havonta megújuló mintakollekció 
- alkalmi és sportos ingek igény szerint  
- folyamatosan rendelhetőek ügynökünktől
- a legfrissebb divat szerint
 

 

Collection Adam - EXCLUSIVE Men's ties Grandtex GT Collection ing nagykereskedés

- stílusos nyakkendők
- csokornyakkendő,
- díszzsebkendők a legfrissebb divat szerint
- folyamatosan rendelhetőek ügynökünktő 


 

Montechiaro:

Grand Tex. Eu

… egy márka mely a kifinomult divat egyszerűségét és annak eleganciáját ötvözi kompromisszumok nélkül

Megkezdődött az előrendelése a 2019-es tavasz-nyári kollekciónak.
Kvalitáns ingpólók, kötött pulóverek, mellények, kardigánok találhatóak a márka választékában. Mind mind magas minőségű alapanyagokból készitve - merinói gyapjú, egyiptomi pamut - gondos odafigyeléssel, precizitással, gondolva az extra méretűekre is.
Minden egyes modellben egyszerre jelennek meg az aktuális olasz trendek nem feledve a hamisitatlan itáliai stilust, eleganciát, sármot.

 

A kínálatukban divatos és innovatív outfit-ek találhatóak – nadrágok, farmerek, zakók, mellények széles választékban.

A tervezéstől a gyártásig minden munkafolyamat Olaszországban zajlik, a márka ezzel is biztosítani szeretné a kiváló minőséget és a kifinomultságot. Szintén a minőséget hivatott alátámasztani a hagyományos nápolyi szabás, mely kimagasló hozzáadott értéket jelent, mint Olaszországban, mint a világ egyéb tájain is. A márkát versenyképes árai teszik még vonzóbbá. A Four.ten. industry hitvallása a megalkuvás nélküli minőség mind az anyagok, mind a technikai megoldások terén.

A ruhák stílusa élénk, városi – cool, de alkalmi viseletként is megállják a helyüket. Minden kollekció a kozmopolitán, modern stílust kedvelő férfiaknak készül, akik szeretik a jellegzetes olasz fazonú nemzetközi divatcikkeket.

Four.ten Indstry:

Grand Tex. Eu

Megkezdődött az előrendelése a 2019-es tavasz-nyári kollekciónak. Az olasz szabású, kvalitáns itáliai szövetekből készült slim, regular, comfort fit fazonú nadrágok között mindenki megtalálhatja a számára tökéleteset, 42-es mérettől 60-as méretig. A választékban találhatóak chino nadrágok, len nadrágok, farmerek, rövidnadrágok.
 Grandtex nagykereskedés

Ana Sousa

Ana Sousa:
 
- portugál márka
- total look brand - mely azt jelenti, hogy teljes márka, választékában szinte minden megtalálható amire egy divatos, kozmopolitán nő ruhatárában szükség lehet - farmerek, blúzok, extravagáns kosztümök, nadrágok, koktélruhák, overálok, ridikülök, kabátok, kötött holmik, stb.
- méretek: 34-től 48.!.-ig

OLIMARA ... a rózsa márkája

A spanyol piacon, főként Andalúziában, a kategóriájában piacvezető Olimara márka jelent meg a hazai piacon.

Egy márka, mely különleges, egyedi mintákkal, színekkel kombinált ruhákkal van jelen a divat világában, ahol magas presztízs értéket és elismerést élvez Európa szerte. Tervezőjének elsődleges küldetése, hogy exkluzív, eredeti ruháival minden nőt, kortól és mérettől függetlenül kielégítsen. Olimara HD logóMéret skálája ugyanis a 36-os mérettől az 52-es méretig terjed.

A spanyol prémium márka már egyre ismertebbé válik a magyar, szlovák és cseh divat piacon. Továbbra is várjuk viszonteladók jelentkezését, melyeket természetesen helyi kizárólagosság illet meg.

Az Olimara neves tervezői évente két kollekcióval jelennek meg a kifutón. Azon belül is egy új, fiatalos vonallal, a Rose almárkával újult meg választékuk, mely romantikus, színes, egyedileg festett modelleket tartalmaz elsősorban a fiatalabb, ám igényes korosztály számára.
A tervezők elsősorban alkalmi ruhákkal jelennek meg újra és újra, mellyel igyekeznek minél különlegesebbé tenni az esti outfitet.
Másodsorban a kollekció modelljei között egyaránt találhatóak kedvenc darabok a mindennapokra.

Silvio Bertone Férfi Márka

Silvio Bertone több mint huszonhat évre visszatekintő prémiummárka, mely klasszikus stílusában mesterien ötvözi a legújabb divattrendeket.

A márka napjainkban Lengyelországban és Szlovákiában már vezető szerepet tölt be a férfi alkalmi viseletek piacán. Sikeréhez a kitűnő alapanyagok jelentették kulcsot, a spanyol gyapjú, selyem és likra. Továbbá széles méret skálája és az úgynevezett Baukasten – rendszer (elemes öltönykollekció), melyben a vásárló egyéni méreteihez szabva állíthatja össze kedvenc öltönyét. A vásárló négy fajta típus közül választhat: extra slim, slim, enyhén karcsú valamint normál. Továbbá minden konfekció méretből: normál, nyújtott és alacsony.

A Silvio Bertone egyedülálló választékot és minőséget kínál vőlegényeknek és mindazon férfiaknak, akik számára elengedhetetlen az igényes megjelenés.

LASSAR Férfi Márka

Elegáns férfidivat

LASSAR márkánk választékában egyaránt megtalálhatóak casual zakók, nadrágok, illetve a jeles alkalmakra készült elegáns öltönyök és szmokingok is.

Grand Tex. Eu - lassar logo
Három hetente megújuló kollekciókkal követik az utolsó férfidivatot, mely versenyképes áraikkal jelentős helyet foglalnak el a lengyel, s immár a magyar piacon is.

Bemutatótermünkben várjuk viszonteladó partnerek jelentkezését.

SABAK Férfi Márka

A Sabak több mint huszonhat éves múlttal rendelkező prémiummárka,

amely a kimagaslóan jó minőségű férfi kabátok gyártására specializálódott. Kabátjaikkal egyedülálló választékot és magas minőséget kínálnak mindazon férfiaknak, akik számára elengedhetetlen az igényes megjelenés a mindennapokban és az alkalmakon. Sabak nagykereskedés

A Sabak kabátok a legfinomabb, magas minőségű olasz gyapjúból és pamutból valamint kasmírból készülnek, melyekben mesterien ötvözik a legfrissebb divattrendeket az aprólékos kidolgozással. A kabátok közt egyaránt megtalálhatóak a klasszikusabb vonalat képviselő, valamint a legfrissebb divatot követő karcsúsított modellek is.

A magas minőségű anyagok használata és a legapróbb részletekig tökéletes kidolgozosása mára Lengyelország piacvezető férfi kabátmárkájává tette a Sabakot.

MOTECHIARO Férfi Márka

Jellemzői:Grand Tex. Eu

- férfi olasz kötött áru
- különleges szövésű, szinvilágú pulóverek, kardigánok, mellények
- tavasz-nyári kollekcióban finom olasz pamutból készült ingpólók
A márka hivatalos forgalmazója a Grandtex. EU

You may also like...