Fürdőruha Webshopok

Női és férfi fehérnemű és fürdőruha Női és férfi fehérnemű és fürdőruha kis és nagykereskedések, webshopok


https://furdoruhawebshop.hu/ fürdőruha, bikini, webáruház

Válasszon minket, amennyiben szeretne egy gyors, kényelmes és megbízható Fürdőruha, bikini partnert, ahol kiszolgálják fehérnemű igényeit és kényelmét. Látogatóink, vásárlóink bizalma elégedettsége nagyon fontos számunkra, ezért is igyekszünk növelni árukészletünket és próbáljuk Önöket teljes egészében kiszolgálni. Megadunk minden segítséget, legyen szó méretválasztásról, rendelés folyamatáról és egyéb kérdésekről. Szlogenünk, jeligénk: Egy kattintás és a fürdőruha, bikini házhoz jön…  06-25/ 738-966 – info@furdoruhawebshop.hu  – Dunaújváros Dózsa György u. 34 ( Lenno’x Fehérnemű Üzlet )


Dorien fürdőruha webáruház: Divatos bikini, trikini, tankini és egyrészes fürdőruhák

„Dorien fürdőruha webáruház: Divatos bikini, trikini, tankini és egyrészes fürdőruhák azonnal készletről. Divatos fürdőruhák 4490 Ft-tól. Szállítási idő 1-2 munkanap; cseregarancia… Vásárlóink a nagyméretű fürdőruhákból is igen széles választékot talál…  BIKINIK – TANKINIK – TRIKINIK – EGYRÉSZES – FÜRDŐRUHÁK – STRANDRUHÁK   Kapcsolat: Báles Viktória, – Email cím: info@dorien.hu – +36 30 376 3847


Tüske Bt – m-fehernemu.hu

 Gyönyörű női és férfi fehérnemű, hálóruha és pizsama, melyekből mindenki tud választani. Kialakíthatja saját stílusát ezekből a divatos és trendi alsóneműkből! Kínálatunkban találhat exkluzív csábító darabokat, de varrás nélküli melltartókat és egyszerű klasszikus fazonokat hétköznapi viseletre is. https://divatnagyker.hu/m-fehernemu-hu-webaruhaz/


Helena fürdőruha gyártás nagykereskedés;

helena fürdőruhaA kiváló minőségű olasz alapanyagokból készült termékek tervezésénél és gyártásnál figyelembe vesszük a férfiak, nők és gyerekek igényeit, melynek eredményességét a több mint ötven fazonból álló kollekciónk biztosítja.2360 Gyál, Rózsa utca 32. | Vevőszolgálat elérhetőségei: +36-30-396-6814 | zeitler.adrienn@helena.hu | GPS: 47.391057,19.214519 | https://divatnagyker.hu/helena-furdoruha-uzletek-es-webshop/

Kapucni Fehérnemű üzlet


Kapucni Fehérnemű Bolt és webáruház
Vácott, a Kalmárok udvarában található. Számos exkluzív fehérnemű márka (Triumph, Felina, Rösch, Sassa, Esprit) darabjai kínáljuk üzletünkben. Női, férfi és gyermek fehérnemű, hálóruházat, köntös, harisnyaféle óriási választéka szerepel kínálatunkban. Egész évben lehetőség van fürdőruha, bikini, férfi úszó (Bahama, Triumph, Naturana, Esprit), valamint gyermek fürdőruha vásárlásra.  https://divatnagyker.hu/kapucni-fehernemu-bolt-es-webaruhaz/Monokini a bikini változata:

a különbség köztük csupán annyi, hogy a monokininek nincs felső része. A kifejezést Rudi Gernreich találta ki: ötletessége abban rejlik, hogy a bikini szó elejét a latin bi („kettős”) előtagnak veszi, s lecseréli a mono („egyetlen”) szóra. (Lásd: népetimológia, szándékos szóferdítés.)

tankini

a bikini alsó részéből és egy ujjatlan pólóból (az amerikai angolban: tank top) áll.

Tanga

A bikini alsó darabjának mérete az 1980-as években csökkenni kezdett, Brazíliában kialakult az ún. tanga (thong, g-string).

Trikini

A trikini többféle fürdőruha megnevezésére is használatos, egyrészt azt a fazont nevezik így,
-ami átmenetet jelent az úszódressz és a bikini között, tehát, csak egy részből áll, azonban a felső és alsórészt csak egy vékony, a hasrészen futó sáv köti össze.
-Másrészt a trikini jelöli még az úgynevezett három részes fürdőruhát, ami állhat bugyiból, kis shortból és felsőrészből, vagy bugyiból, felsőrészből, és egy kis topból.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: