fehernemudivat.hu, Fehérnemű, fürdőruha és kismamama fehérnemű webshop

http://fehernemudivat.hu | http://fehernemudivat.hu

Amiga Fashion Kft.

Palánki Zsolt, 06 52 94-880 | 06 70 633 59-31
Nyitva: internetes áruház

Márkáink, minden méret, minden színben:

Fehérnemű Divat Webshop | melltartó, fűző, bugyi fehérneműdivat

Anita fehérnemű
Felina fehérnemű
Sloggi fehérnemű
Skiny fehérnemű
Triumph fehérnemű
Conturelle fehérnemű

A http://fehernemudivat.hu webáruházban mindenki vásárolhat, aki elfogadja a vásárlási feltételeinket.

Általános bemutatkozás:

Az öltözködés mindig a fehérneművel kezdődik. Még a legkellemesebbnek ígérkező napot is képes elrontani egy kényelmetlen, nem megfelelően kiválasztott fehérnemű. A fehernemudivat.hu internetes áruház 2009 óta működik, mégpedig azzal a céllal, hogy hazánkban már jól ismert, minőségi fehérnemű márkákat forgalmazzon a bolti árnál kedvezőbben. Megtalálható nálunk a: Felina, Triumph, Sloggi, Anita, Skiny és a Gwinner márka jelenleg, de a jövőben nyitottak vagyunk egyéb hasonló népszerűséggel rendelkező márkák forgalmazására is. Igényes, jó ízléssel és nagy szakértelemmel megtervezett és kivitelezett modelleket szeretnénk felsorakoztatni vásárlóinknak.

A fehérneműdivat több speciális szegmenst is megcéloz kínálatával.

Akinek picit nagyobb a mérete:

Az átlagnál nagyobb választékban árulunk nagyméretű, mégis csinos és divatos fehérneműket, például, speciális tehermentesítő funkciójú melltartókat, fűzőket.

Aki picibabát vár, vagy már babázik

Több termékünkkel próbáljuk megkönnyíteni a várandós és szoptatós kismamák mindennapjai. Kedvelt termékünk a terhesség második felétől segítséget jelentő hastartó pánt, vagy a terhességi és szoptatós melltartók, szoptatós hálóingek, szopipárnák. Mindezek évről évre megújuló kivitelben a trendeknek megfelelő mintákkal és színekben, hogy egy nő a gyermekvállalás idején is igazi nő maradhasson!

Aki sportol

Népszerű termékeink a sportmelltartók, több általunk forgalmazott márka is dob piacra minden évben nagyszerű modelleket. Gyakran komoly fejlesztői háttér áll a gyártó technológiák mögött, hogy az eredmény egyre tökéletesebb lehessen.

A fehérneműdivat célközönségének meghatározása

Célközönségünk a minőséget és bevált márkákat kedvelő nők, legyenek középkorúak, vagy fiatalok, a kismamák és a plus size hölgyek, mert márkáink lefedik minden korosztály szükségleteit.

Termékeink között szerepel, a legújabb trendek szerinti merevítős és merevítő nélküli melltartó, push up és szivacsos változat, pánt nélküli melltartó például a menyasszonyoknak.
Felina, Anita fűzőinket, alakformáló body-jainkat, alsóinkat szereti az üzleti viseletet előnyben részesítő középkorú korosztály. a Skiny termékek pedig megcélozzák az egészen fiatal, lányka és kisfiú korosztályt is, már 7-8 éves kortól 128-as mérettől.

  • Miért velünk, miért mi?

A számítógépes rendszer használata ellenére kiszolgálásunk személyre szabott, korrekt és igen rugalmas. Odafigyelünk a vevőinkre, fontosnak tartjuk a tájékoztatást, webáruház lévén elsősorban írásban, hogy a rendelések a lehetőségekhez képest mindig időre legyenek teljesítve. Technikai probléma, vagy felmerülő kérdések esetén szívesen válaszolunk telefonon is.

Kiszállítónk az MPL Futárszolgálat, melynek előnye, hogy amennyiben a vásárló a kiszállítás pillanatában nem tartózkodik otthon, az árut a helyi Postán a futár által bedobott értesítővel 5 napon belül átveheti.

A legtöbb termékünkre vonatkozik a 14 napos elállás lehetősége, cserélünk, vagy visszatérítjük a termék árát az illetékes szabályozásnak megfelelően.

Utánvétel esetén 15.000 Ft fölött, előre utalásos fizetési mód esetén 20.000 Ft fölött ingyenesen szállítunk.

Ha még sosem próbálta ki, de már jó ideje szemez egy bizonyos termékkel, most itt a lehetőség: rendelje meg, jusson hozzá a bolti ár alatt.  Ha elfoglalt, az irodájából, vagy otthoni karosszékéből is intézheti a vásárlást. Készséges kiszolgálás, írásos visszaigazolás, rugalmas ügyintézés.

Áraink, árképzésünk:

A honlapon szereplő áraink tartalmazzák az áfát, ellenben nem foglalják magukba a szállítás költségét. A szállítást az MPL Futárszolgálat végzi, melynek díja utánvétel esetén: 1390 Ft, átutalás esetén: 1050 Ft.

Akciónk: átutalásos fizetési mód esetén 15.000 Ft felett, utánvétel esetén 20.000 Ft felett ingyen szállítunk ki. Áraink minden esetben a bolti ár alatt vannak.

  • Egyedi, különleges termékeink:

Nálunk kaphatóak a legnagyobb méretben legyártott melltartók, melyek közül a hölgyek kedvence:  az Anita 5427  Jana modellje, 120 F méretben is kapható.

 

Újdonságaink:

  • Ajánljuk az Anita 2017-es sportmelltartó kollekcióját. 5537, 5521,5527,5533,5529 cikkszámú alatt.

Terméklink: http://fehernemudivat.hu/webshop/fehernemut-keres?-megtalalta=5537

Video az Anita Sportmelltartókról: 

  • Forgalmazott márkáink: Triumph, Sloggi, Felina, Anita, Skiny, Gwinner

A kiszolgálás menete (Egyszerűsége)

A rendelés leadható e-mailen keresztül a kapcsolat@fehernemudivat.hu címen, vagy a webshop rendszeren keresztül. A rendelés megkezdése előtt, vagy közben szükséges regisztrálni az oldalon, az adatokat a törvényeknek megfelelően, bizalmasan kezeljük.  A vásárlónk a rendelés beérkeztével automata válaszlevelet kap, melyet később egy személyes, adott helyzetben érvényes információkat tartalmazó visszaigazoló levél követ. Utána már csak a futárszolgálat sms-ét kell várniuk, a kiszállítás előtti napon. A

 

  • Raktárról szolgálok-e ki, vagy várni kell…

A Triumph, Sloggi, Felina, Anita termékeket 7-8 munkanap alatt, a Skiny és a Gwinner termékeket pedig 10 munkanap alatt szállítjuk ki. Rendelkezünk egy korlátozott méretű raktárkészlettel, azonban a rendelt termékek nagy részét külföldről a gyártótól, vagy a nagykereskedésből szerezzük be. Ez az oka annak, hogy s szállítás idejét nem tudjuk sajnos felgyorsítani.

A fűző története

A fűző több évszázadon át nemcsak a nők, hanem a férfiak mindennapi ruhatárának is elengedhetetlen részét képezte.

A fűző nőknél karcsúsítja a derekat, tipikusan darázsderekat formál és az Erzsébet királynő korabeli és a viktoriánus fűzők kivételével, melyek felső szegélye egyenes és végig laposan fut el, megemeli a melleket. A férfi fűzők elsősorban egyenes tartást hivatottak adni, de kellemes mellékhatásként a pocakot is kasírozzák. Minden kornak más volt a fűződivatja, mára rengeteg különféle szabású és stílusú fűző létezik. Különféle alkalmakhoz más és más fűző illett: létezett fűző lovagláshoz, terhesség idejére, utazáshoz, bálokhoz és mindennapi viselethez.

A fehérnemű története

A fehérnemű története

Egy ezerkilencszázhuszas években született nagymama mesélte az unokájának, hogy ő fiatal korában nem engedhette meg magának, hogy olcsó cipőt, ruhát vegyen. Nem tudta volna minden évben pótolni az elnyűtt ruhadarabjait, ezért ahhoz, hogy több évig is kitartson a viselet, jó minőségű, márkás terméket kellett vennie.

A drágább általában olcsóbb.

Az évek során az enyhén díszített drawers egyre bővebbé vált, mull muszlimból vagy selyemből készült, csipke vagy selyem alsószoknyák alatt viselték. Ezek még nem voltak könnyen moshatók, ezért betétet illesztettek a ruhadarabba, amely egyszerűbben volt tisztítható.

A szoknyák szűkebbé válásával már viselhetetlenné vált a bő bugyogó, a lábak közötti hasítékrész eltűnt, a bő ruhadarabot felváltotta a szoknya-bugyi vagy a térdnadrág.

1911-ben Paul Poiret újra bevezette a Hobble szoknyát, így lehetővé tette a modernebb változatú bugyik viselését. Elkezdődött a hölgyek férfiruhákba bújása, így kényelmesen végezhették például a testmozgást. A charlston és tangó őrület beköszöntével viszont újra elterjedt a bővebb szabású tangó-bugyi.

Fejlődés:

Egy évtized elteltével a női fehérnemű már kezdett veszíteni intimitásából.

Sportrendezvények alkalmával, vagy cirkuszok, stadionok lépcsős nézőterein már kikandikáltak a szoknyák alól a női alsóneműk. Ekkorra már valóban alternatívává vált a bloomers mellett a jelenlegi bugyihoz már inkább hasonlító szűkebb penties.

1914-től, a világháború viszontagságaival birkózó nők számára olyan viselet vált szükségessé, amelyik biztosítja szabad mozgásukat. Akik beléptek az Önkéntes segélyosztagba, vagy a harcmezőn nővérként tevékenykedtek, egyenruhát viseltek, az ehhez tartozó bugyi hossza szabványosan 53 cm-re csökkent.

Fejlődés 2:

Miután Európába visszatért a béke, a 20-as évek divatmagazinjai már színes bugyikat reklámoztak, például narancsvöröset, citromszínűt, vagy virágmintásat. A 20-as évek közepére a női inget és bugyit gyakran alakították együttessé, a korabeli úszódresszek pedig szárral, vagy fodros derékrésszel rejtették el viselőjét. Néhány együtteshez formázott melltartórész tartozott, sárga, kék ibolya vagy olívazöld színekben, a sifon alapot arany necc, vagy krémszín csipke díszítette, és megjelent az elöl gombolódó kombidressz. A 20-as évek sztriptíz táncosai már viseltek a mai tanga bugyihoz hasonló alsóneműt.


A nejlont már a világháború kitörése előtt szabadalmaztatták, de 1945-ig csak katonai célra lehetett használni, többek között ejtőernyőt készítettek belőle. A sérült ejtőernyők anyagát esetenként felhasználhatták fehérnemű készítéshez. Az egyenruha alatt viselt bugyik durva anyagúak, kényelmetlenek és nőietlenek voltak.

A háború után az 1940-es évek végétől terjedt el a bri-nejlon anyaga, amely végre megvalósította a könnyen tisztítható fehérnemű álmát.

Újkor:

Az 1960-as években a lycra hozott újdonságot, mert elasztikus tualjdonsága miatt előnyösebbnek tüntette fel viselőjének alakját, és minden szempontból alkalmas volt fehérnemű előállításra. Betört a piacra a harisnyanadrág, mely nem csak a lábakat, hanem a combokat is takarta. A kevésbé merész hölgyek olyan fehérneműt választottak, amelyek egyaránt nőiesek és praktikusak voltak.

Ami jó a mamának, az jó a babának… Anita Kismama fehérnemű

A kismamákat mindenütt a világon ugyanazok a problémák foglalkoztatják.

Szeretnének szépek lenni a várandósság idején, és megőrizni alakjukat a szülés után is. Hogy élvezze a terhességét, arra tudatosan fel kell készülni. Ebben segít az Anita termékcsalád.  A nagyfokú kényelem, az igényes kidolgozás, a legkorszerűbb alapanyagok felhasználása, a méretgazdagság és választék egyedülállóan szolgálják az anyai szervezetben- a várandósság alatt, a szülés után és a szoptatás időszakában bekövetkezett változásokat.

Később?

Üzletünkben megtalálható  termékek választéka biztosítja Önnek, hogy fitt és csinos legyen várandósan, és a szülés után is megőrizze alakját, ezen felül a praktikus fehérneműink később is hordhatóak a kényelem jegyében!

You may also like...

%d blogger ezt szereti: