Diva Collection Bőrdíszmű nagykereskedés

A Diva egyedi tervezésű női táskák kollekciója, melynek modelljei kényelmes és elegáns kiegészítői mind a hétköznapi mind az alkalmi viseletnek. Kínálatunkat kézi – és válltáskák, aktatáskák, és alkalmi táskák széles választéka színesíti, melyet izgalmas szín – és anyagkombinációkkal folyamatosan frissítünk az aktuális szezon trendjeinek és igényeinek megfelelően.

A népszerű "DÍVA" termékcsoport kizárórlagos forgalmazója a Limoni Bag Kft.

Fashion Trend Center
2040 Budaörs
Gervay Mihály u. 1. I. emelet

2055-2056-os üzlet


A Fashion Trend Center emeletén található táskabirodalomban saját tervezésű és importált darabok is helyet kapnak, valószínű, hogy nem is tudunk olyan színt mondani, amely árnyalatban ne lelnénk ott kiegészítőre.

Ezért aztán a táskákra specializálódott kiskereskedőkön kívül előszeretettel vásárolnak itt ruhatermékeket és cipőket kínáló kereskedők is, hiszen beszerezhetik az aktuális divatszínekben úszó választékukhoz passzoló borítéktáskákat, vagy épp átvetős táskákat.

Mi van még a sokszínűségen kívül?

A hatalmas színskálán túl az is erőssége az üzletnek, hogy egy-egy tónusból több méretű és formájú táska is készül. A saját tervezésű Diva Collection kiegészítők egyrészt idomulnak a trendekhez, másrészt a vevői igényekhez is alkalmazkodnak, így folyamatosan elérhetők a közkedvelt korábbi fazonok is, finoman felfrissítve új csatokkal, fülekkel, vagy megbolondítva új anyagkombinációval, geometrikus játékokkal.

Ki a célközönség, kinek kínálja a táskákat a nagykereskedés?

A főként közép- és idősebb korosztályt megszólító márka darabjai minőségi, környezetbarát, szintetikus rostbőrből készülnek, s kínálnak kiváló kiegészítést az alkalmi és hétköznapi szettekhez, például ballagásra, vagy esküvőre. A Diva Collection termékcsaládban a fiatalos vonulat is tetten érhető, egyrészt a saját kollekciók tervezésekor is gondolnak a vagányabbakra, másrészt az import márkák között is vibrálnak fantáziadús darabok.

Cégnév:              Limoni Bag Kft.
Szabados András: (20) 982 6879
andras.szabados@divacollection.hu
Facebook:  https://www.facebook.com/divanagyker/
Üzletszám:   2.055-2.056

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?