Devifashion, Dev Textiles Kft Indiából importál

 

DEVIFASHIONS

Ruháink Indiából érkeznek.

Egyedi kézzel készített, festett, varrott ruhák univerzális méretben. Nem kell aggódni a méretek miatt, mert nálunk megtalálja a megfelelő méretét legyen rövid vagy hosszú, ujjal vagy ujj nélkül.

Az indiai ruhák extra méretekben is kaphatók. Rád várnak, nézz be hozzánk!

Igazán csinosnak érezheti magát minden nő a ruháinkban. Több 100 típusú és mintájú ruha több színben kaphatóak. Mindegyik mintánál 6-8 színben kapható.

A ruhák Jaipurban, Rajasthanban készültek.

Indiai ruhák, Indiából

Speciális kötött és  festett technikával készültek. Az anyaguk viszkóz műselyem.

Készülnek még pamut és jersey anyaú ruhák, szoknyák, amelyhez rugalmasságot adó szál van szőve. Ezek nagyon elegáns ruhák egyedi, különleges mintákkal. A nadrágok 100% pamutból készültek, lenge, bõ viselet gumírozott derékkal, ezek is minden méretben kaphatóak. Bátran ajánljuk mindenkihez! A legjobb és legényelmesebb viselet a nyári napokra! 

Nálunk a vásárló az első, ezért gyors a szállítás és a legjobb áron jut hozzá a megrendelőnk, akár egyéni vásárló akás viszonteladói státuszban!

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, bármilyen megjegyzés vagy kérdés merül fel Önben. Mi örömmel segítséget nyújtunk egy hét minden napján.

1087 Budapest, Kőbániyai út 25.226 Épület B11 | devtextiles.kft@gmail.com | Telefon:  36-30 467 18-90 | Fax: + 36-1-2390334


Indiai ruhák:

Indiai nyári lenge, mintás ruhák - ezek a ruhák univerzális méretűek és egyedi különleges stílust képviselnek a színes, hangulatos mintákkal. Hosszú, rövid, extra nagy méretű ruháink és tunikáink között biztos megtalálja az önnek megfelelőt.

Pamut ruhák és szoknyák, felsők:

Itt szintén a különleges mintákra tettük a hangsúlyt és a kényelemre is. Ezek 100% pamutból készült ruhák. Csinos és elegáns viselet, és nagyon egyedi a mintáknak és színvilágnak köszönhetően.
Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, bármilyen megjegyzés vagy kérdés merül fel Önben. Mi örömmel segítséget nyújtunk a hét minden napján.

1087 Budapest, Kőbániyai út 25.226 Épület B11 | devtextiles.kft@gmail.com | Telefon:  36-30 467 18-90 | Fax: + 36-1-2390334

Legfőbb termékeink:

Dev Textiles Kft; Indiából importál női ruhákat, tunikákat normál és molett méretben.

Nagy- és egyben kiskereskedés vagyunk.
Kizárólag első osztályú, minőségi terméket importálunk, nálunk a minőség az első. Igényes és különlegesek a ruháink raktárunkból azonnal elvihetők, nagykereskedői tételben is.

Színválaszték:

Több mint 100 féle, különböző típusú és mintájú ruha, mintánként 6-8 színben kapható, raktárról...

Indiai ruhanagykereskedés

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

%d blogger ezt szereti: