Divatnagyker – Divatinfó

CTS KIDS Fashion Wear gyermekruhakészítés és bébiruha gyártásával és forgalmazás

gyermekruha készítés, forgalmazás

CTS kids - a megfizethető gyerekruha

Üdvözöllek, Giba Pálné vagyok, a C.Teddy's Kft. az eladható gyermekruha értékesítési vezetője. Köszöntelek oldalunkon.
Kelet-Magyarország elismert gyermekruha készítő vállalkozása. 1994 óta foglalkozunk  gyermekruha készítéssel, gyermek és bébiruha gyártásával és forgalmazásával.

Fejlődésünk:

Gyermekruha készítés kapcsán átéltünk már jobb és nehezebb gazdasági helyzeteket, így hiszem, hogy kellő tapasztalattal és rálátással tudjuk megítélni a jelenlegi gazdasági problémákat és nehézségeket is.
Biztos vagyok abban, hogy felismerve és kihasználva a még megmaradt lehetőségeket partnereinkkel együtt továbbra is fejlődni tudunk. Ennek érdekében folyamatosan dolgozunk egy egyedi értékesítési rendszer létrehozásán. Arra törekszünk, hogy kereskedőinkkel ne csupán egy azonos termékeket forgalmazó csoportot, hanem egy értékesítési csapatot alkossunk a gyerekruha területen.

Értékesítési rendszerünk:

A lényeg, hogy segítsen nekünk kis- és középvállalkozóknak a multinacionális cégek mellett talpon maradni.

Alapelvünk :
„csak a nyer-nyer” üzlet lehet sikeres. Úgy jöhet létre sikeres, hosszú távú együttműködés, ha mindkét fél nyer az üzleti kapcsolattal. Milyen formáit tervezzük az együttműködésnek? Mi lesz az új értékesítési rendszer lényege? Ha érdekel ez a lehetőség, kérjük, iratkozz fel rendszeres hírlevelünkre, ahol tájékoztatni fogunk a fejleményekkel kapcsolatosan… Feliratkozás hírlevélre

Termékeink:

Gyermekruha, CTS kids, gyerekruha, bébiruha, magyar készítésű gyermekruha, babaruha, csecsemőruha, gyerekruha webáruház, bébiruha webshop

NÉVVÁLTOZÁS... CTS Kids Gyerekruha Kft. ; 2016. augusztus 15-től ezt használjuk.

CLUB TEDDY'S gyermekruha készítés

cím: 4461 Nyírtelek, Benczúr u. 9.
tel.: (42) 525-038
fax: (42) 525-039
mobil: (30) 9586-756
e-mail: info@cteddy.hu
web: www.cteddy.hu

Ismerd meg ki áll a CTS Kids márka mögött.
Szeretnéd tudni, pontosan kivel is kerülsz üzleti kapcsolatba?

Engedd meg, hogy bemutatkozzunk.

1994-ben kezdtük el vállalkozásunkat, akkor még egyéni vállalkozás formájában. Érdekességképpen
hazánkban a minimálbér ekkor emelkedett 9 000 Ft-ról 11 500 Ft-ra. Hát elég régen volt...
(Akkori időből való ez a macis logó).

Induláskor még kevés értékesítési tapasztalattal, kevés szakmai háttérrel, és talán még kevesebb tőkével startoltunk. De mint gyakorló szülő egy valamit biztosan tudtam: tudtam, mire van szüksége a gyerekeknek.

Mintegy „piackutatásként” sokat beszélgettem a szülőkkel, gyerekekkel, így sikerült egyre jobban az ők igényeiknek megfelelő gyerekruha fazonokat készíteni.

Minden igyekezetünk ellenére sok mindent nem csináltunk jól elsőre. De ... mindig levontunk a tanulságot: képezni kezdtük magunkat szakmai, marketing, értékesítés és egyéb területeken. Nagyon lassan, lépésről lépésre fejlődtünk.

Arra mindig figyeltünk, hogy minden olyan gépet és eszközt meg tudjunk venni, minden olyan technológiát be tudjunk vezetni, ami a folyamatos minőség megtartásához szükséges.

Soha nem volt kérdés speciális gépek beszerzése, új ismeretek megtanulása, mert csak így tudjuk biztosítani, hogy az általunk készített gyerekruha mindig „megérje az árát”.

Küldetésünk,

hogy minden gyerek kényelmes ruházatban töltse napjait, hogy felszabadultan összpontosíthasson a játékra, és mindemellett a hétköznapokra szánt gyermekruha esztétikus legyen, hogy ezzel is hozzájáruljunk az apróságok önbizalma növeléséhez.

Azon dolgozunk, hogy ez a bébiruha vagy gyermekruha megfizethető legyen, ne jelentsen problémát a szülőknek megvásárlása.

Hiába az eltelt 20 év, még mindig megfizethetetlen élmény saját termékeinkben látni önfeledten játszó, vagy éppen fénykép előtt pózoló gyerekeket. Imádom őket. Nagyon büszke vagyok rájuk. Ez adja munkánk értelmét.
Még mindig a kedvenc olvasnivalóim közé tartoznak a pozitív vevővélemények viszonteladó partnereinktől és a szülőktől egyaránt.

 

Válaszd ki az alábbi három lehetőség közül, milyen területen lehetünk segítségedre…

Exit mobile version