CARINA Zokni, Harisnya Gyártás és Nagykereskedelem

CARINA zokni és harisnya

A CARINA zokni és harisnya márkát ma már mindenki a jól átgondolt felépítésről, a tökéletes illesztésről, és a kitűnő CARINA zokni és harisnyaminőségről, eleganciát képviselő stílusáról ismerheti meg.

Partnereink között a legnagyobb kereskedői hálózat képviselteti magát.

Folyamatosan bővülő termékpalettánkon mindig szerepel az aktuális divatnak megfelelő szín és fazon irányzat, de természetesen fiatalos mintákon kívül a klasszikusnak számító öltöny és bokazoknik is sikerrel szerepelnek kínálatunkban a női titok - félboka - boka - térd - leggings - harisnya és a gyermek/baba zoknikon kívül.
A folyamatosan bővülő, egyre modernebb gépparkunk illetve a zokni gyártásban szerzett tapasztalataink adták meg az utolsó lökést az elhatározásban: önálló márkanevet hozunk létre.

A CARINA lett a választott név, mely egy
csillagról  kapta a nevét.  

Nők:

Stílusos ruhaviselet, mely apró részletekből alkot egy kerek egészet. Legyen szó combfixről, boka vagy titok zokniról, esetleg térd zokniról, kínálatunkban egészen biztosan megtalálja az Önnek tetsző termékeket. Kizárólag természetes alapanyagokból készülnek és színük, mintázatuk követi a trendi ruhaviselet stílusjegyeit.

Férfiak:

Ön milyen ruhát visel általában? Elegánsat? Sportosat?  A férfiak számára is legalább annyira fontos a divatos megjelenés, mint a hölgyeknek. Viseljen Ön is a stílusához illő zoknit, mely a természetes alapanyagoknak köszönhetően kényelmes viseletet biztosít.

Gyermek:

Színkavalkád, vidám minták, ezek jellemzik a gyermekeknek készített zokniainkat. Mindez természetes alapanyagokkal a komfortos viselet jegyében.

Kalocsai:

Magyar termék, magyar hagyomány, magyar minta.úA hagyományos kalocsai virágminta Magyarország szimbólumává vált. Külföldi hírességek körében is közkedvelt, viseljük hát büszkén mi is.

CARINA zokni és harisnya

Termék kategória:

CARINA Zoknigyártás

Kalocsai mintás

CARINA zokni és harisnya

Címszavaink:

Zokni, harisnya, leggings, carina, titok zokni, öltöny zokni, kalocsai mintás zokni, boka, félboka zokni, titok zokni, térd zokni, gyermek zokni, titok zokni szett, baba zokni,


Elérhetőségeink:


H-2700 Cegléd, Nefelejcs u. 38.
Telefon/fax: +36 53/ 321 612
Mobil: + 36 30/ 9613 071
E-mail: info@carina.hu
www.carina.hu


6000 Kecskemét, Rákóczi út

Nyitva tartás: H-P: 8.30-18.00       Szo: 8.30-13.00
Tel.: +36 76 320 856


trend2logoTrend2 nagykereskedés

2040, Budaörs Gyár u. 2.

A budaörsi Trend2 nagykereskedésben viszonteladók számára állunk teljes kínálatunkkal rendelkezésre.

CARINA zokni és harisnyaNyitva tartás:

H-Cs: 8.00-16.00
P: 8.00-14.00
Szombat: zárva
V: 7.00-14.00

+36 23 506 307
+36 30 284 82 04

 


Látogasson meg bennünket a facebookon:

Folyamatosan bővülő termékpalettánkon mindig szerepel az aktuális  divatnak megfelelő szín és fazon irányzat, de természetesen fiatalos mintákon kívül a klasszikusnak számító öltöny és bokazoknik is sikerrel szerepelnek kínálatunkban. A fentiek miatt is tapasztalhatjuk azt, hogy a márkabolt kinyitása után is változatlan sikerrel értékesíthetjük a közkedvelt termékeinken túl a legújabb divatirányzathoz párosuló zoknikat és harisnyákat is.
Ismerkedjen meg Ön is termékeinkkel!

Markovics Mihály
ügyvezető igazgató

CARINA zokni és harisnya

You may also like...