Bőr-bőrruházat

Bőr - szőrme, -Kis- és nagykereskedelmi árusítási formában. Bőrből méretre készítés, bőr, bőrruházat és szőrme kabátok átszabása. Női és férfi bőrkabátok és bőrdzsekik.

Olga Bőr és Szőrme  Tapolca;Olga Bőr és Szőrme Szalon Saját műhelyünkben az általunk beszerzett kiváló minőségű válogatott bőr alapanyagokból igényes kivitelezéssel dolgozunk. Vállalunk bőrből méretre készítést legkisebbtől a legnagyobbig, valamint régi szeretett bőr, bőrruházat és szőrme kabátok átszabását.  Bőr-, szőrme-, irha termékek, kiegészítők kereskedelme. Méretre készítés, javítás. 8300 Tapolca, Kossuth u. 37. | (+36) 87 411 537 | (+36) 20 456 7932 | H - P 9-17 -ig | SZ 9-12 h -ig | info@olgaszorme.hu | https://divatnagyker.hu/olga-szorme-szalon/

bikabor.hu  Bőrdíszmű áru, Importőr, Nagykereskedő

 bikabor.hu Bőr- és műbőr táskák, övek, hátizsákok, utazó- és aktatáskák, bőröndszettek több színben és méretben, valamint pénztárcák, reklámajándékok, mappák, kulcstartók, filofaxok, kendők, sálak, kesztyűk kis- és nagykereskedelmi árusítási formában. https://divatnagyker.hu/bi-ka-bordiszmu-aru

MegaStock: Európa egyik legnagyobb outlet nagykereskedője

Fő célunk: minőségi termékek értékesítése a legalacsonyabb áron. Folyamatosan kapcsolatban állunk, több mint 40 országból származó, megelégedett ügyfeleinkkel: Európából, Ázsiából, Afrikából, és Dél-Amerikából.
Forgalmazott márkáink közé tartóznak: Zara, Bershka, Stradivarius, Massimo Dutti, Vero Moda, Only, Jack & Jones, Mango, S. Oliver, Tom Tailor, Glamorous Asos, Mohito, Reserved, Cropp, House, Uk Multibrands, Desigual, Guess, John Richmond és más luxus márkák.
Kis és nagykereskedőket is kiszolgálunk. A minimális vásárlási mennyiség 50 db (általunk összeválogatott mixek).
Cég neve: DANKOUZ SRL, címe: Bácsi út 179/b, Kolozsvár, Románia | Email: contact@stockoutletbrand.com | Weboldal: https://stockoutletbrand.com/en/ | Telefonszám: +40 751 548 998 (Természetesen beszélünk magyarul...)

Bőr - szőrme, -Kis- és nagykereskedelmi árusítási formában.Bőr - szőrme, -Kis- és nagykereskedelmi árusítási formában.

Bőrruha tisztítás... 

Sokan, sokféle módon tisztítják a motoros cuccaikat. Az utcai ruha hamar tisztítóba kerül, de például a motoros ruha, vagy a sportoláshoz használt bőrruha gykran kerül a házi tisztítási próbálkozási körbe...

Vízzel, szappannal, ilyen-olyan otthoni szerekkel, motoros ápoló csodákkal, bőrülés tisztítóval, alkoholokkal, körömlakk lemosóval, de van, aki egész egyszerűen csak a mosógépre bízza a dolgot.
Bőrápolásnál a legnépszerűbb a méhviasz, a wax, de hallottunk már állati zsírról (!!!), különféle illatos olajokról és olyan is volt, aki vazelinnel kente be az overállját. Aztán hallotta, hogy az másra való.. No, de itt álljunk is meg, és inkább foglalkozzunk a jó megoldásokkal.

Tisztítószerek:

Bőr esetén sok féle tisztító anyag vagy oldószer létezik. A legolcsóbb a víz, de kevésbé hatékony, javaslunk valami speciálisabbat. Persze az ilyen-olyan csodalöttyöknél sűrűn előfordul, hogy hiába erre találták ki, mégsem hoznak ki mindent, sőt. Egy csúszás során beégett, vagy a repedésekben megült koszt, vagy a pár hetes bogár tetemeket szinte lehetetlen szépen, nyomtalanul eltávolítani. Erre a műveletre az alkohol alapú szereket felejtsük el, mert túl agresszíven tisztítanak és a mocsokkal együtt jön a bőr színe is. Arról nem beszélve, hogy tönkretesszük vele a ruhát.

Több féle bőr is létezik, péládul a velúr. Sőt, ezeket kombinálják is, nem ritka esetben akár egy textil dzsekin is (bal oldali kép). Ezeknek a betéteknek szintén nem tesz jót a mosógép, ami rendesen meg is látszik a bőrön.
A bőr tisztítása tehát nehezebb ügy, ráadásul további probléma, hogy a ruha/kabát/táska bélést házilag nem lehet hathatósan kipucolni. Szintén azt ajánljuk, hogy bizonyos időközönként bízzuk szakemberre a dolgot. Annál is inkább, mert a bőr tisztítása után kötelező annak ápolása illetve impregnálása is, különben elveszíti rugalmasságát, kiszárad, kirepedezik, csúnya lesz és „törik”. Csak halkan jegyezzük meg, hogy több féle bőr is létezik, amiket máshogy illik kezelni, illetve tisztítani is!

Amikkel otthon végképp nem tudunk mit kezdeni…

Ilyen például a csizma, ami ráadásul orrszakilag sincs a legjobb helyzetben, ráadásul ha elkap minket a kosz, garantáltan az kapja a legtöbbet. Kívülről még csak-csak pucolható, de a belsejével semmit sem tudunk kezdeni. 
Aztán ott a kesztyű. Legyen nyári akár téli, textil vagy bőr, egy idő után az is szagosodik, ellenben kívülről sem könnyű újjá varázsolni. Ez egy fekete színűn kevésbé látszik, de egy világosabb, esetleg fehér kesztyű rettenetesen csúnya tud lenni.
Végül pedig ne felejtsük el az olyan sisakokat, amik fix belsővel vannak szerelve, azaz nem vehetjük ki és dobhatjuk mosógépbe a bélést.

A szakszerű:

Bőr tisztítás

Speciális vegyszerek segítségével tisztítják a bőrből készült, esetenként több színű és több féle anyagból készített ruhadarabokat. Hagyományos oldószeres eljárást nem használnak!
A ruhákat kívül és belül is tisztítják. Az eljárások különlegessége, hogy már az előkezelés alatt is visszazsírzó hatású, proteinstabilizációs anyagokkal óvják meg a bőrt a kiszáradástól, így a bőr kellemes és puha marad.

Impregnálás

Lényege, hogy a tisztítással ne csak rövid ideig legyen szép kedvenc ruhadarabunk, ezért a tisztítás (esetleg festés) után egy fluorkarbon gyanta fázisú impregnáló filmréteggel vonják be a ruhák felületét. Ez a réteg vízlepergető hatású, továbbá megóvja a bőrt attól, hogy a szennyeződés mélyen bekerüljön a pórusaiba. Így a jövőben könnyebben tisztán tartható, kezelhető a felület.

 

Vélemény, hozzászólás?

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com