Bokatex, Zokni és harisnyakötő Kft.; „Tökéletes komfortérzet!”

bokatex-„Nálunk a minőség lábakon jár!”

Folyamatosan változó akcióinkkal és széles termékválasztékunkkal minden élethelyzetre megtalálhatja az Önnek legmegfelelőbb terméket! Tegyen egy virtuális sétát a BOK zoknik világában és ha valamelyik termékünk megtetszett Önnek, rendelését a regisztrációt követően azonnal leadhatja! http://bokatex.hu/ Ne feledje: „Nálunk a minőség lábakon jár!"

Vállaljuk darabáruk, zoknifélék, pólók, ingek, harisnyanadrágok, alsóneműk fehérítését és színes festését rövid határidővel. Elsősorban pamut, pamut - PA keverék, PA finomáruk festését, 3-4 kg, 10-12 kg, valamint 30-45 kg-os tételekben.

Mára a Bokatex logó márkanév egybeforrt a kiváló minőséggel!bikatex minőség

Magyar gyártóként arra törekszünk, hogy a nehéz piaci viszonyok és a sokszor rossz minőségű külföldi termékek áradatával szemben megtartsuk a kiváló minőséget, nem engedve a kényszernek.

Termékeink kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, az orrlezárást kézi láncolással oldjuk meg, megerősített sarok, jó nedvszívó képesség és egyben szellőzés jellemzi termékeinket és harisnyáinkat. Folyamatos fejlesztéseket hajtunk végre, figyelembe véve a vásárlói visszajelzéseket, igényeket.

Harisnyanadrág jellemzők:

 • A lycra miatt nem térdesedik ki, nem csúszik le.
 • A felső rész patentkötésével nagyon jól igazodik az alakhoz.
 • A bevarrt betét fokozza a komfortérzetet.
 • A fedőfonalas kötésnek köszönhetően a bőr csak a pamuttal érintkezik.
 • Az orrlezárás kézi láncolással történik.
 • Az orr- és a sarokrész erősített.
 • Összetétele miatt kellemes viselet, a pamut biztosítja a kényelmet, a poliamid tartalom a rugalmasságot, a kopásállóságot és a mérettartást.

Összetétel:

- 80% pamut
- 18% poliamid
- 2% lycra

„Tökéletes komfortérzet!”

Folyamatosan változó akcióinkkal és széles termékválasztékunkkal minden élethelyzetre megtalálhatja a legjobbat. Ha zoknit keres.

bokatex zokni

Itt pillanthat be az üzemünkbe:

A kötöttárugyárat ugyan Vácott alapították, de pár év múlva Gyulán is nyílt kötőüzem bokatex üzemés hamarosan további bővítésekkel a gyulai lett a Monarchia legnagyobb harisnyagyára.

William Lee óta számos fejlesztést hajtottak végre a kötőgépeken és a kötéstechnológiában, összhangban a divat és az öltözködés kultúra változásaival. A mai, modern számítógép által vezérelt kötőgépekkel színes mintákat és 3D figurákat is lehet már készíteni.

Ha a Bokatex, termékét választja, és rendeltetésszerűen használja, akkor hosszú időn keresztül megőrzi a formáját, színét, rugalmasságát. Kényezteti lábát, kényelmes viseletet biztosít, hiszen jó nedvszívóképességű, kiváló szellőzésű.

Tegyen egy próbát, garantáltan nem fog csalódni! Hosszú távon rá fog jönni, hogy sokkal kifizetődőbb és ráadásul kényelmesebb, ha a jó közérzetet biztosító, kiváló minőségű terméket választja.

Antibakteriális kezelés:

Sanitized Mindennapos utcai használatra, illetve az élelmiszeripari cégeknél, egészségügyi intézményekben dolgozók számára ajánljuk a Sanitized® antibakteriális kezeléssel ellátott zoknijainkat.

A legkényelmesebb lábbeli és a legegészségesebb láb is kevés lehet a tökéletes komfortérzethez, ezért alkalmazzuk az antibakteriális kezelést. A svájci Sanitized® cég által kifejlesztett minőség garantálja 50 mosásig az antibakteriális hatást.

Lépjen BE a komfortzónába!

bokatex zokniBokatex Zokni- és Harisnyakötő Kft.
5700 Gyula, Henyei Miklós utca 7

Telefon: +36 66 463-853  - +36 66 463-853

Fax számunk: 06-66-463-853/20
E-mail címünk: bokatex@gmail.com

Legnagyobb forgalmat bonyolító vásárlóink, illetve legrégebbi partnereink:

 • bokatex zokniUNIVERZÁL Zrt.
 • Sztár Divatkellék
 • Garda Kft.
 • Krausz és Társa
 • IKERTEX Kft.
 • Sikertex Kft.
 • Gála Ker. Zrt.
 • Auchan Magyarország Kft.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: