Beach-B Fürdőruha – Gyártója B-Modell Kft

Beach-B, A B-Modell Kft gyárt és forgalmaz fürdőruhákat.

A B-Modell Kft 1991 óta gyárt és forgalmaz fürdőruhákat.

A megalakulás óta a kapacitás jelentős részét bérmunkában történő fürdőruha gyártás köti le Németország egyik legjelentősebb, piacvezető cége részéről.

Bérmunka:

A bérmunkában gyártott fürdőruha Nyugat-Európában is exkluzívnak, minőségi igényeket kielégítő termékeknek számítanak. Saját termékeinket is ugyanilyen színvonalon, hasonlóan magas minőségű alapanyagból készítjük.

Saját márka:

A cég saját fürdőruhát Beach-B márkanév alatt fogalmazza. Termékeinkhez az alapanyagokat olasz, spanyol, német gyártóktól szerezzük be. Kizárólag első osztályú anyagokkal dolgozunk. Szakembereink több évtizedes gyakorlattal irányítják a gyártást. Fürdőruha termékeket egyaránt készítünk hölgyeknek és uraknak. Kollekcióink összeállításakor jelentős figyelmet fordítunk molett vásárlóink igényeinek kielégítésére.

Gépek:

Gépparkunkat folyamatosan fejlesztjük, ezáltal megfelel a magas minőségi követelményeknek, amelyeket a német partner elvár, és amelyeket mi is támasztunk saját termékeinkkel szemben.

Termékek:

Fürdőruha termékeket egyaránt készítünk hölgyeknek és uraknak. Kollekcióink összeállításakor jelentős figyelmet fordítunk molett vásárlóink igényeinek kielégítésére.

Kapacitás:

Az elmúlt években a bérmunka megrendelés jelentős növekedése miatt saját termékeinkkel kisebb volumenben voltunk jelen a belföldi piacon. Az elmúlt évben végrehajtott fejlesztések és bővítések révén saját termékeinkkel ismét a korábbiakhoz hasonló nagyságrendű és minőségű kínálattal szeretnénk megjelenni.

Székhely: Mecseknádasd, Kossuth u. 1.

Központi ügyintézés: Bonyhád, Rákóczi Ferenc u. 1,

 

You may also like...