Antony Fashion; minőségi, bevizsgált alapanyagokból, saját, Magyarországi varrodánkban, olyan jól megtervezett női ruházatot

Antony Fashion; 1997 óta készít minőségi, bevizsgált alapanyagokból, saját, magyarországi varrodában, olyan jól megtervezett női ruházatot, amely minden alkalomra tökéletesen illeszkedik és egész napos kényelmet biztosít viselőjének.

Az Antony Fashion ruházat a antonyfashion.hu webshopon keresztül az egész országban elérhető!!!

Coco Chanel, a divat nagykövete szellemében építettem fel cégem akinek a mondata örök érvényű: "A divat változik, a stílus örök"

Rengeteg online áruház található hazánkban... de az  Antony Fashion mitől más?

1., Folyamatos kapcsolat a vevőim/megrendelőimmel.

2., Az Antony Fashion számára fontos az is, ha egyedi igénnyel rendelkezel, azt is teljesíteni tudja. Mire is gondolok?

  • Tetszik a termékünk, de nem ebben a színben szeretné? Írj vagy hívj, és mi legyártjuk a Te igényednek megfelelően az adott terméket.
  • Vagy szép-szép, de Te egy másik termékünk anyagából szeretnéd azt a fazont?
  • Vagy a termék kevert szálból készül, és Te nem szeretnéd abból az alapanyagból?

Hívj, és mi segítünk a választásban.

ALKALMI RUHAOFFICE RUHÁK KABÁTOKSZOKNYÁKSTREET WEAR


Manapság a megváltozott világunkban, többnyire kevert szálakból szeretünk ruhákat hordani, mert kényelmes viselet. Az elasztán biztosítja, hogy rugalmasan illeszkedjen az alakunkra és kevésbé gyűrődik a pamuttal ellentétben.
Ez nem a te világod?  Hívj és közösen beszéljük meg, hogy melyik a számodra megfelelő anyag.

A jól megválasztott alapdarabok és megfelelő méretek öltöztetnek igazán, ezért az oldalon található egy méretvételi segédlet, ahol megmutatjuk, hogyan tudod lemérni az alakodat helyesen. Nézd meg és az EU mérettáblázatomban megtalálod a méretedet. Az EU szabványoknak megfelelő termékeket gyártunk. Nem S-M-XL, 4 XL stb..., hanem az általunk jól bevált EU méretezések!

A nadrágok és szoknyák hossza is megbeszélés tárgya.  Kérheted 3 különböző hosszúsággal, amit a megrendeléskor tudod felénk jelezni. Így tökéletes, személyre szabott ruhát bontasz ki a gondosan becsomagolt küldeményes dobozból.

És most kitérek az különleges darabokra:

Nagyon fontosnak tartom, hogy egyedi maradhasson egy báli/alkalmi ruha.
Szeretnénk, ha viselője különlegesnek érezhesse magát, épen ezért báli ruhákat csak korlátozott mennyiségben gyártunk, és nem ismételjük!!

Garancia

Ha ezek után mégsem nyerte el tetszésedet a megrendelt termék, akkor 14 napon belül visszaküldheted és visszakapod a vételárat.

Antony Fashion

Telefonszám: +36 20 226 65, 01 +36 56 441 098 | Nyitvatartás: H-P: 8:00-17:00
Antony Fashion

You may also like...