Angi’s Exkluzív Fehérnemű és Bikini Webshop

Angi's: Tedd izgalmasabbá párkapcsolatodat egy dögös, szexi fehérneművel!

Angis fehérnemű
Angi's Fehérnemű
Angis wedding

Exkluzív Fehérnemű és Bikini Webshop

Fehérnemű = Közvetlenül a testre felvett ruházat...

A ruhád legyen divatos, de ne túl kihívó: a fehérnemű és a ruházat célja, hogy kiemelje a nőies vonalakat, és egy kicsit hagyjunk teret engedni a képzeletnek, ami sokkal fontosabb mintha mindent megmutatnánk, sokkal érdekesebb, sokkal izgalmasabb egy férfi számára.

35 800 LIKE! KÖSZÖNJÜK…

35 800 LIKE!   KÖSZÖNJÜK, hogy vagytok Nekünk!
és megint egy csodaszép ÚJDONSÁG, Nektek!  :...

...és megint egy csodaszép ÚJDONSÁG, Nektek! <3 Nektek is tetszik ez a gyönyörű, szivacsbetétes 845 kollekció? <3Ha igen, akkor nézd meg ITT! ➡️ https://www.angisfehernemu.hu/index.php?route=product/list&keyword=845&description=0➡️Kövesd INSTAGRAM oldalunkat!https://www.instagram.com/angis_fehernemu/A weboldalunkon szereplő összes terméket megtalálod üzleteinkben is! <3 Angi's Fehérnemű üzletBaja, Kossuth L. u. 2-4.

Közzétette: Angi's Fehérnemű üzlet – 2018. augusztus 27., hétfő

A videón szereplő csodálatos bikinik közül is választhatsz!  | 70B-től 95E-ig! | Webshop: https://www.angisfehernemu.hu/bikini_189

Alak:

Ha szép, szexi alakod van, azt is mutasd meg, hogy egy okos, érdekes nő vagy.
Ha elégedetlen vagy az alakoddal, próbáld meg olyan ruhákkal, kiegészítőkkel eltakarni a kifogásolható részeket, hogy szexisebbnek, vonzóbbnak látszódjon.
POPPY KÖNTÖS, POPPY PIZSAMA - PIZSAMA, HÁLÓING, KÖNTÖS - SZEXI FEHÉRNEMŰK - COMBFIX, - HARISNYA - MELLTARTÓ - BIKINI - ALAKFORMÁLÓ FEHÉRNEMŰK -  SEXY VALENTINE'S DAY COLLECTION

Fehérnemű, SZEXI BODYK, SZEXI SZETTEK

Az igazán jó fehérneműnek három ismérve van.

Anyag:

Jó minőségű az anyaga, dekoratív és kényelmes. Igen, kényelmes. Egy olyan fehérneműről, amiben jól érzed, magad persze mindenkinek az a bizonyos darab jut eszébe, amit rejtegetsz a párod elől. De higgyétek el nekem, hogy a megfelelő méret és fazon kiválasztásával, egy helyes csipkés darabról is elfelejtheted, hogy egyáltalán viseled.

Láthatatlanság

Ha esküvői fehérneműről beszélünk, akkor persze a forma elsősorban nem a kényelmet szolgálja, hanem a „láthatatlanságot”. Hiszen nincs is kellemetlenebb mind azt visszalátni az esküvői videón, hogy néha előbukkant a melltartónk. Az ilyen balesetek elkerülése végett, már a menyasszonyi ruha fotójával keressük fel a leg megfelelőbb fehérnemű üzletet, és válasszunk színben és fazonban egyaránt a ruhához igazodó darabot. A nagyobb buggyosabb ruháknál a bugyink bármilyen lehet, viszont ha könnyedebb testhez álló variációt viselünk a nagy napon, akkor érdemes vattás nélküli alsót választani. Egy varrás nélküli bugyi körvonala ugyanis nem fog átsejleni a ruhánkon.

Tökéletes méret

A másik, fontos szempont a mennyasszonyi ruha alá választott fehérnemű kiválasztásánál, hogy a megfelelő méterű melltartót és alsót vegyük meg. Egy fazonból próbáljatok ki több méretet is, amíg meg nem kapjuk a tökéletes végeredményt. Lehet többeteket meglepetés ér majd, mert sokszor előfordul, hogy akár 2-3 szám eltérés is van a megfelelő és az általában hordott darabok között.

Ne félj kérdezni...

Ha egy új üzletben vagy, vagy ha egy ilyen új helyzetben találod magad, mint a mostani, hogy az esküvődre készülsz. Soha ne félj segítséget kérni. Az eladó profi segítséget fog tudni neked adni. Nem csak értékes időt spórolhat meg neked, hiszen ismeri a bolt kínálatát és elrendezését. De segíthet neked a megfelelő forma, szín és méret kiválasztásában is.

Ne feledkezz, meg a harisnyáról

Egy jó nejlonharisnya első sorban nem melegít, így akkor se feledkezz meg róla, ha nem hidegebb időszakban házasodsz. A megfelelő darab elfedi a lábadon az apróbb hibákat, optikailag meghosszabbíthat, és ha ügyesen választasz a párod kedvére is tehetsz vele.


Éjjel és nappal

Most már tudjuk, hogy minden ruha alá más és más szabású fehérnemű illik. Amikor vásárolni indulsz, ne felétkezz meg a menyecske ruhádról, hiszen ehhez valószínűleg formában és színben is más melltartó fog illeni, mint amit a menyasszonyi ruhád alá veszel majd.

A nászéjszakát is tartsd szem előtt.

Lepd meg a párodat valami olyan darabbal, amitől elakad a lélegzete. Életetek legszebb napja után, az estétek is legyen tökéletes.
+1 Mindig legyen, tartalék
Balesetek bármikor előfordulhatnak, érdemes mindenből tartalékkal készülni, hogy elkerüld a kellemetlen helyzeteket. Ha olyan darabokat választasz, amiket jó érzés viselni, akkor úgyis fogod tudni hordani őket később is így ezekre a fehér neműkre megéri költeni.

Az Angi’s Fehérneműnél profi segítséget kaphatsz az egész esküvői kollekciód összeállításában, személyesen üzletünkben. De ha a most megszerzett tudást otthonod kényelmében kamatoztathatnád online shopunkban a www.angisfehernemu.hu-n is mindent meg találsz, amire a nagy napon szükséged lehet.

Angis fehérnemű

 

Angi’s Fehérnemű üzlet

Cím:

6500 Baja, Kossuth L. u.2-4.

Angi's Fehérnemű Üzlet

Vevőszolgálat:
+36/20-40-47-684
info@angisfehernemu.hu

Választékunk:

POPPY KÖNTÖS - SZEXI FEHÉRNEMŰK - VALENTIN-DAY KOLLEKCIÓ - PIZSAMA, HÁLÓING, KÖNTÖS - XXL-6XL MÉRET - BIKINI COMBFIX,HARISNYA,LEGGINGS MELLTARTÓ KIEGÉSZÍTŐK EROTIKUS AJÁNDÉKTÁRGYAK BODY-K,TRIKÓK NŐI ALSÓ ALAKFORMÁLÓ FEHÉRNEMŰK BIKINI,FÜRDŐRUHA

https://www.angisfehernemu.hu/

Forrás: tutitipp.hu

Így marad sokáig szép a fehérnemű:

  1. Hosszabb-rövidebb hordás után sok melltartó alja kissé felpöndörödik, a kosarak anyaga, a hónalj alatti rész kitágul, a csipke elszakad, lyukas lesz. A freun­din.de összeállításából kiderül, hogy mi okozhatja ezeket a problémákat, és hogyan előzhetjük meg őket.
  2. Nem megy tönkre a mosásban a fehérnemű csipkéje, ha a megfelelő programot választjuk. Kímélő programot és finommosószert használva meghosszabbíthatjuk a ruhadarab élettartamát. A legjobb, ha a melltartókat, kombinékat és egyéb csipkecsodákat külön mosózsákba tesszük, így nem akadnak bele a kapcsok más holmikba, és a többi ruha cipzárjai, gombjai, patentjai sem a féltett fehérneműbe.
  3. A szárítógép kényelmes és gyors módszer a fehérneműk megszárítására, de árt az alsóneműknek. Elvesztik a rugalmasságukat, a kosarak, merevítők a formájukat. Jobb, ha levegőn szárítjuk őket, de főleg a színes holmikat óvjuk a direkt napsütéstől is.
  4. Ne viseljük két egymást követő napon ugyanazt a melltartót. A hordás következtében elveszti a fehérnemű a rugalmasságát, kitágulnak a pántok.
  5. Lényeges az is, miként tároljuk a ruhásszekrényben, fiókban a fehérneműnket. Semmi esetre se gyömöszöljük be egy zoknikkal, bugyikkal teli fiókba! A legjobb, ha szépen kisimítva egymás mellé vagy mögé fektetjük a ruhásszekrény polcán. Csak így őrzik meg sokáig a kosarak is a formájukat.

You may also like...