AGENA TRADING KFT; ILLATSZER- ÉS KOZMETIKAI TERMÉKEK FORGALMAZÓJA

AGENA TRADING KFT; ILLATSZER- ÉS KOZMETIKAI TERMÉKEK MAGYARORSZÁGI FORGALMAZÓJA; +361352-1818 ¦ (06-30) 474 55-60

Fő partnereink:

Tesco, Rossmann, Dm, Auchan, Spar, Marionnaud és még több mint 600 (.!.) partnervállalat...

AGENA TRADING KFT; ILLATSZER- ÉS KOZMETIKAI TERMÉKEK FORGALMAZÓJAAz általunk forgalmazott termékcsaládokat igyekszünk úgy megválasztani, hogy azok több mint húsz éves piaci tapasztalatunk alapján piacképesek, egyediek, a magyar vásárlók számára közkedveltek legyenek,
fogyasztói áraikkal igazodjanak a hazai fogyasztók vásárlóerejéhez. Ezért választottuk a LA RIVE, CD, LANOSAN, TRIPLE DRY, NATURE’s SPIRIT, CONSTANCE CARROLL, UMBRO, 7TH HEAVEN, LA RIVE VIOLETTA és még számos kiváló kozmetikai termékcsaládot, melyeknek cégünk a kizárólagos magyarországi forgalmazója.

AGENA TRADING KFT; ILLATSZER- ÉS KOZMETIKAI TERMÉKEK FORGALMAZÓJARaktárunk, illetve nagykereskedésünk lehetőséget ad a helyben vásárlásra is, de nagykereskedő partnereinket és a multinacionális vállalatok központi raktárait saját kiszállítással látjuk el. Kis- és nagykereskedő partnereinket üzletkötőink rendszeresen látogatják, de a faxon vagy e-mailen elküldött rendeléseket is rövid határidőn belül elégítjük ki.

- PARFÜM NAGYKERESKEDÉS, LA RIVE, CD KOZMETIKUMOK, DISNEY KOZMETIKUMOK, VIOLETTA, MINYONOS AJÁNDÉKÖTLETEK -

AGENA TRADING KFT; ILLATSZER- ÉS KOZMETIKAI TERMÉKEK FORGALMAZÓJA

Raktárunk, illetve nagykereskedésünk lehetőséget ad a helyben vásárlásra is, de nagykereskedő partnereinket és a multinacionális vállalatok központi raktárait saját kiszállítással látjuk el. Kis- és nagykereskedő partnereinket üzletkötőink rendszeresen látogatják, de a faxon vagy e-mailen elküldött rendeléseket is rövid határidőn belül elégítjük ki.

Facebook elérhetőség:

You may also like...